slawq96 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dzieki Panowie za podpowiedz... A swoja droga to ciekawa opcja by byla z tym turbo... Ale wtedy to i hamulce i zawieszenie ... itd... Moze nie w tym aucie, ale w planach p11 GT wiec moze ?? DZieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gasch Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 witam, dojechalem do 230kkm i zaczynam myslec o sprzegle. Co wybrac? Podobno AISIN to oryginal? Ceny mam takie pod reka. TARCZA SPRZEGŁA VALEO 97,75 zł TARCZA SPRZĘGŁA ASCO(AISIN) 127,50 zł ŁOŻYSKO SPRZĘGŁA ASCO(AISIN) 76,50 zł DOCISK SPRZĘGŁA ASCO(AISIN) 177,65 zł DOCISK SPRZĘGŁA VALEO 140,25 zł brac valeo czy aisin (made in Japan) czy poszukac czegos innego? Zalezy mi na komforcie i trwalosci. Jezdze raczej delikatnei i plynnie ale czasem lubie ruszyc ostrzej spod swiatel. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 generalnie i to powinno byc dobre i to, z opinii klubowiczow obydwa dobrze sie sprawuja lozysko dokladnie pewnie jest ASCO AISIN SKF made in japan, tak u mnie pisalo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 w ktoryms ze wczesniejszych postow czytalem ze Sachs jest do bani... szarpie przy starcie... obecnie to jest moje 3 sprzeglo i wybor padl wlasnie na sachsa i musze powiedziec ze sprawuje sie znakomicie i jak na moje jest godne polecenia. auto szarpie ale to jest spowodowane zerwana poduszka :one: :diabel: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość giera Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Od ponad miesiąca mam wymieniony komplet sprzęgłowy na Valeo i nie mogę się na nic skarżyć. No ale to dopiero miesiąc i przejechane z 1000KM. Na dzień dzisiejszy polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja wybrałbym NKK Japońskie.Taka sama cena ale jakość lepsza..... DOCISK F21028-> 130 Zł -> http://www.auto-moto.sklep.pl/index.php?pr...p;prod_id=30372 TARCZA F31021-> 110 Zł -> http://www.auto-moto.sklep.pl/index.php?pr...p;prod_id=34358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A co powiecie na to ??? http://moto.allegro.pl/item352332499_sprze...14_poj_1_4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ja na twoim miejscu bym nie ryzykowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Polecam Valeo, zrobiłem na nim prawie 200 tyś i dalej chodzi. NKK też ludzie sobie chwalą a co do LUK to wszystkie sprzęgła to już niestety regenerowane, Sachs to samo i same reklamacje na te syfy są, szarpią przy ruszaniu.ja też to sprzęgło polecam w 200%.miałem założone jakiegoś Nippartsa ale strasznie szarpało przy ruszaniu.trzeba bylo dużo gazu dac. KUpiłem VALEO - komplet za 343 zł i sprzęgło jest idealne. Pedał sprzęgła chodzi mięciutko tak jakby go nie było a poprzednio pedał wpadał i strasznie sprężynował. POLECAM VALEO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 wg mnie valeo aisin sachs nkk można spokojnie brać, jeśli ktoś założył np. sachs-a czy valeo czy aisin-a (tylko jeszcze jaka pewność, że to oryginał) drugie pytanie czy równo została założona tarcza i czy wyczyszczony i nasmarowany wałek sprzęgłowy oraz wymieniona albo nasmarowana linka. później pojawiają się posty a bo aisin to bee a bo valeoo do meee a nkk to padlo po 5tys pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 ja polecam Valeo, takie założyłem do mojego sunny 1,6 16V i nie załuje sprzegło chodzi jak nalezy, nie szarpie, pedał sprzegła miecutko pracuje polecam.Za komplet zapłaciłem 343 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi