Guest KSz77 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Witam! Nie wiem jaki ma przebieg ta Alma ale mi się osobiście spodobała. A wy jak myślicie? pozdrawiam! http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C869954 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Spoko ale coś za tania i to nie wersja SR :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest unixos Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 maciejwra ma ładnieszą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Rzeczywicie 1.6 z 1997 stan idealny za niecałe 9k pln, to trochę tanio ... 2 uwagi na podsatwie użytkowania mojej Almy czarnej z hakiem. 1 - Kolor czarny jest b.ładny (oczywicie wieżo umyty ) , ale bez klimy latem to ciężko w nim wysiedzieć 2 - hak holowniczy - jak się ma domek na wsi to b dobra rzecz, ale trzeba uważać na sprzęgło, może być po potencjalnym cišganiu przyczepki doć zużyte ... Nic nie jest napisane o przebiegu, chociaż w takich ogłoszeniach to prawie zawsze spotkać się można z radosnš twórczociš ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Spoko ale coś za tania i to nie wersja SR :? Już się wiele razy sprzeczaliśmy co do tego czy SR i NX Almera to to samo i wniosek wyciągnęliśmy następujący. NX Almera to to samo co SR, tylko NX pochodzą z włoskiego rynku, a SR z reszty Europy. Autko fajne, tylko cena faktycznie ciutkę podejrzana. Poza tym hak holowniczy jako ozdoba na pewno nie służył... Sprzęgło może być na wykończeniu. pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Autko fajne, tylko cena faktycznie ciutkę podejrzana. Poza tym hak holowniczy jako ozdoba na pewno nie służył... Sprzęgło może być na wykończeniu. pzd dokładnie ten hak jest podejrzany Wersja Sr ma dwie poduszki - ta ma jedną 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin_f1 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 na zdjęciu każda jest ładna w to że jest bezwypadkowa nie wierzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Wersja Sr ma dwie poduszki - ta ma jedną 8) :shock: taaa a umnie podjuszek njet ;-) Cena wręcz nierealna...musi być oprócz tego haka jakiś haczyk ;-) Kto to montuje w wersji 3d SR hak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ja kiedys spotkalem sie z przekonaniem kilku uzytkownikow ze hak ratuje ich przy uderzeniem w tyl itp. Wiadomo ze to zludne ale jesli nie masz daleko to warta ja obejrzec. Sprzeglo wiadomo jak sie sprawdza A co do klimy... ja tez po kupnie chcialem wstawiac ale z szyberdaszkiem i ciemnymi szybkami jest bardzo znosnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.