Guest PrzemoM Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Witam. Może ktoś wie jak poradzić sobie z immobilaiserem w Almerze 2.2 diesel. Jeździłem i było wszystko OK i ... rano autko nie zadziałało nie świecą się kontroli: świec żarowych, sterowania silnika. Po przekręceniu kluczyka rozrusznik kręci ale nie łapie a kontrolka immobilaisera świeci się non stop. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki, przekaźniki i co tylko umiałem. Z postów z 2005 roku wyczytałem że to zakłócenia w instalacji elektrycznej. Czy ktoś wie jak je "garażowym" sposobem zlikwidować. Do ASO w Olsztynie mam 100 km i jazda na "sznurku" nie uśmiecha mi się a jeszcze koszt usunięcia usterki (... aż mnie kieszeń boli :oops: ) Pomóżcie Przemo z Kętrzyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomasz_a Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Witam Podaj swój adres e-mail to spróbuję Ci przesłać procedurę awaryjnego uruchomienia auta. Pozdrowienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PrzemoM Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Witam Podaj swój adres e-mail to spróbuję Ci przesłać procedurę awaryjnego uruchomienia auta. Pozdrowienia. martbart@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.