Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Podnośnik Sunny N14

KrzysiekGP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy mógłby mi któryś z klegów przesłać zdjęcie tego pręta metalowego który jest w sunny N14 91' przy podnośniku. Jeśli można by było to z długościami poszczególnych odcinków. Jak kupowałem auto od "Helmuta" nie zauważyłem że podnośnik jest niekompletny.

hehe moje Słoneczko też z Niemiec przyprowadziłem i też podnośnik jest niekompletny :lol: na szczęście do tej pory nie był mi potrzebny :wink:

Witam. Czy mógłby mi któryś z klegów przesłać zdjęcie tego pręta metalowego który jest w sunny N14 91' przy podnośniku. Jeśli można by było to z długościami poszczególnych odcinków. Jak kupowałem auto od "Helmuta" nie zauważyłem że podnośnik jest niekompletny.

To tych prętów jest więcej niż jeden ? :shock: Chętnie też zaobacze co mi brakuje. Chociaż miesiąc temu używałem podnośnika i dał rade z tym co mam :)

To tych prętów jest więcej niż jeden ? :shock: Chętnie też zaobacze co mi brakuje. Chociaż miesiąc temu używałem podnośnika i dał rade z tym co mam :)

Nie ma ich więcej :D ale ja nie mam ani jednego więc prosze o zdjęcie to będzie mi łatwiej dopasować jakiś pręt.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...