Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

silniejsza maxima

Guest recin
 Share

Recommended Posts

witam wszystkich po raz pierwszy

przymierzam sie do kupna nissan maxima i sie wlasnie zastanawiam dlaczego tak malo wersji 3.5 litrowych jest do kupna - mnie ta wersja sie podoba (oczywiscie nie nowy woz, tylko uzywany), pali niewiele wiecej, ubezpiecznie (Polska) tez nie bardzo wysokie w porownaniu do wersji 3.0 - sa jakies przeciw tej jednostce? zuzywa sie szybciej, gorzej wykonana? itd

z gory dzieki za pomoc

dlaczego tak malo 3.5?? moze nie kazdy potrafi opanowac 260 koni :lol:

a tak szczerze mowiac to moz emniej jednostek bylo przeznaczone na polske i tyle.

Mi osobiscie ta nowa maxima w ogole nie lezy. Wyglad jest nijaki:| Jesli chodzi o dostepnosc aut to w kazdym lepszym komisie z amerykanskimi wozami mozna to znalesc. Nawet nie trzeba zbytnio szukac. Pozdr.

no tak, lezy w kazym lepszym komiesie w USA, tylko jak dla mnie to troche duzo roboty ze sprowadzeniem auta z USA, poza tym trwa to troche i co jak sciagne jakiegos rzecha? :lol:

W POLSCE NIE W USA! Skoro jestes z Krakowa to objedz ze trzy komisy i zobaczysz ze w dwoch bedzie stal Twoj wymarzony dziwkowóz :D

jutro poobjezdzam natomiast dziwkowoz to passat :D

W POLSCE NIE W USA! Skoro jestes z Krakowa to objedz ze trzy komisy i zobaczysz ze w dwoch bedzie stal Twoj wymarzony dziwkowóz :D

jutro poobjezdzam natomiast dziwkowoz to passat :D

a ja myslalem ze mercedes :D

Pozdr.

hehe, przegladnalem oferty dostepne w Internecie, co prawda nie zawsze to jest aktualizowane, ale niestety nic nie znalazlem 8)

hmm... a mi sie wydawało że DZIWKOWÓZ = LEXUS. Lepszego auta wg mnie nie ma :]

Recin, ja tam nie wiem ale wydaje mi sie ze w Krakowie na pewno jest jakis sklad aut o rodowodzie amerykanskim. Pomijajac oczywiscie zlomowiec :P

Guest WOJTUSMAXIMUS02
witam wszystkich po raz pierwszy

przymierzam sie do kupna nissan maxima i sie wlasnie zastanawiam dlaczego tak malo wersji 3.5 litrowych jest do kupna - mnie ta wersja sie podoba (oczywiscie nie nowy woz' date=' tylko uzywany), pali niewiele wiecej, ubezpiecznie (Polska) tez nie bardzo wysokie w porownaniu do wersji 3.0 - sa jakies przeciw tej jednostce? zuzywa sie szybciej, gorzej wykonana? itd

http://www.automix.pl/nissan-maxima.html

http://nissan.auto-motor.pl/Maxima_QX

http://www.autoscout24.pl/home/index/detai...;id=drvworegozl

hmm... a mi sie wydawało że DZIWKOWÓZ = LEXUS. Lepszego auta wg mnie nie ma :]

Recin, ja tam nie wiem ale wydaje mi sie ze w Krakowie na pewno jest jakis sklad aut o rodowodzie amerykanskim. Pomijajac oczywiscie zlomowiec :P

hmm...dzisiaj bylem w krakowie i zadnej nie widzialem. Prawde mowiac to raz sie napotkalem tylko na taka w komisie w rzeszowie.

Ja proponuje Ci jeszcze to:

http://www.mustang.net.pl/main.html

Mają duży wybór aut z usa, a poza tym kiedyś z gościem rozmawiałem - sprowadzają auta na zamówienie (4 tygodnie i masz to co chcesz, za niższa cene!).

zobaczcie na ta maxime 2005. skad oni biora takie moce w seryjnych silnikach??

skad oni biora takie moce w seryjnych silnikach??

tam sie kłocisz o marne 5 KM :wink: - te maximy 2004-2005 maja 265 KM przy 6000

nie 5 ale 15. ta maxima ma 265 koni a nie 280