Gość CZU-CZU Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A mi wyszło tak: Jeszce tylko białe kierunki na błotniczki i bedzie komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 100NX 2.0 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ladnie wyszlo a z czego robiliscie szkla- tak jak kolega wczesniej z oprawy od swietlowki ??? szkło pochodzi z klosza lampy przemysłowej.. ładnie wychodzi:) jak oryginał... myśleliście moze nad białym kloszem do 3ciego światła stop?? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZU-CZU Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 myśleliście moze nad białym kloszem do 3ciego światła stop?? Dobry pomysł z tym stopem. Zostało mi troche materiału po kierunkach wiec cos pomysle . Dam znac jak juz coś podziałam w tej kwesti :grin: Znalazłem cos co byłoby uzupełnieniem do białych kierunków i stopu:) http://www.sk-tuning.de/web/shop/product_i...bd8f1fc2726b62a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 100NX 2.0 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 myśleliście moze nad białym kloszem do 3ciego światła stop?? Dobry pomysł z tym stopem. Zostało mi troche materiału po kierunkach wiec cos pomysle . Dam znac jak juz coś podziałam w tej kwesti :grin: Znalazłem cos co byłoby uzupełnieniem do białych kierunków i stopu:) http://www.sk-tuning.de/web/shop/product_i...bd8f1fc2726b62a możnaby to nawet wykonać z bezbarwnej pleksy... i dać czerwone żaróweczki i byłoby git.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 możnaby to nawet wykonać z bezbarwnej pleksy... i dać czerwone żaróweczki i byłoby git.. Ale pleksi się łatwo rysuje i szybko Ci zmatowieje. Pozatym nie ma przetłoczeń które będą Ci odpowiednio rozprowadzały strumień światła, no i nie wiem czy uda Ci się ładnie ją uformować, bo tylna lampa jest gięta. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 jeszcze raz z czego to zrobiliscie bo sam bym sobie takie cos wymodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Chłopaki o ile pamiętam zrobili to z klosza od lampy przemysłowej takiej jak jest zazwyczaj na klatkach schodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi