Ziutek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Walnęło mi łożysko w kompresorze ... wyje kurna mać. Orientuje się ktoś ile może kosztować wymiana ?? Może miał ktoś podobny problem ?? Można z tym jeździć - musze zrobic z 600 km w tym tygodniu i kurna wolałbym żeby nic nie rozwaliło się na amen.... A może ktoś wie gdzie to w Lublinie zrobić ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbysio Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Jasne że można ,kurde.Zdejmij pasek z kompresora i możesz jechać nawet 6000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Heh Takie sposoby to ja znam - wolałem jednak naprawić. Wymiana na łożyska na japońskie z dobiciem połowy czynnika oraz sprawdzeniem szczelności itp. kosztowało około 200. Zakład profesionalny, terminowy i godny polecenia dlatego wstawiam w dział warsztaty. ps. dzięki Dżodżo za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.