Ziutek Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Walnęło mi łożysko w kompresorze ... wyje kurna mać. Orientuje się ktoś ile może kosztować wymiana ?? Może miał ktoś podobny problem ?? Można z tym jeździć - musze zrobic z 600 km w tym tygodniu i kurna wolałbym żeby nic nie rozwaliło się na amen.... A może ktoś wie gdzie to w Lublinie zrobić ? Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zbysio Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Jasne że można ,kurde.Zdejmij pasek z kompresora i możesz jechać nawet 6000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziutek Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Heh Takie sposoby to ja znam - wolałem jednak naprawić. Wymiana na łożyska na japońskie z dobiciem połowy czynnika oraz sprawdzeniem szczelności itp. kosztowało około 200. Zakład profesionalny, terminowy i godny polecenia dlatego wstawiam w dział warsztaty. ps. dzięki Dżodżo za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.