Gość eko Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam!Mam do wymiany zaroweczkiw przelaczniku do streowania szybami.Dzis rozebrale je wyciagnalem zarowki i pojechalem kupic nowe.Nigdzie takich nie maja.Gdzie mam szukac,moze ktos ma wiecej na sprzdasz albo chodziasz jakis link do sklepu z takim rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gites Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 DOSTANIESZ TAKIE ZARÓWKI NAJPRĘDZEJ W SKLEPACH ELEKTRONICZNYCH, JA DZIŚ DORWAŁEM TAKI SKLEP BYŁY NAWET ODPOWIEDNIE KOLORY. W SKLEPACH MOTORYZACYJNYCH NAWET NIE SZUKAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Mam dobrą wiadomość. Dzisiaj widziałem w akcji LED-y na 12 V. Mają całkowicie odmienną budowę od tych tradycyjnych. Są praktycznie płaskie, wysokie tylko na 2-3 mm, średnica elementu świecącego nie przekracza też 2-3 mm, a spód mają kwadratowy. Te które widziałem pracowały na standzie pokazowym. Kolory biały, zielony i pomarańczowy. Chyba dwa rodzaje rozproszenia światła, skupione i rozproszone. Jedyna zagadka to zposób mocowania. Były zamontowane na płytce drukowanej i nie widziałem żadnych nóżek. Hutrownie dopiero namierzam, adres podam później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elmis Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 tylko w sklepach z artykułami elektronicznymi do wyboru i koloru ,sam tam kupowałem bo musiałem wymienić wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Być może niedługo będę w Kwidzynie to mogę Ci kupić. Cena to 60 groszy za sztukę i kolory do wyboru. Sam ostatnio kupowałem niebieskie i świecą za***iście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eko Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Dzieki Maniek-ol ale juz mam.Okazalo sie ze moja znajoma pracuje w jednej z naszch firm w kwidzynie i robia tam moduly do sterowania szybami i wlasnie dolkladnie takie zaroweczki s na tych modulach. Bede mial za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Dzieki Maniek-ol ale juz mam.Okazalo sie ze moja znajoma pracuje w jednej z naszch firm w kwidzynie i robia tam moduly do sterowania szybami i wlasnie dolkladnie takie zaroweczki s na tych modulach. Bede mial za free A jaki kolor? Dowiedz się jakiej mocy są te żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Teraz pojawia się pytanie, jak sie zachowaja takie LED-y 12-to voltowe na oświetleniu zegarów. Tam jest przecież potencjometr do regulacji jasności. Będzie to dobrze pracowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eko Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Te zaroweczki swieca na kolor lekko pomaranczowy taki sam jak w podswietleniu centralnego zamka na srodkowym kokpicie.ale w orginale sa takie specjalne gumki niebieskie.zarowki sa chyba 1 albo 1,5 w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Teraz pojawia się pytanie, jak sie zachowaja takie LED-y 12-to voltowe na oświetleniu zegarów. Tam jest przecież potencjometr do regulacji jasności. Będzie to dobrze pracowało? Nie, nie będzie pracowało, tylko delikatnie ściemni ale praktycznie niezauważalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 W dziale "tuning" właściciel 100NX potwierdza to. Będzie działać ale w mniejszym zakresie. Tyle, że on musiał wstawić 28 sztuk, aby efekt był zadowalający. Standardowe LED-y sa po 2,00 zł, a te malutkie po 6,00 zł. Niezły koszt sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi