VQPower Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 no nie ukrywam że swojej wypowiedzi wykorzystałem wiedze chłopaków z www.Streetracing.pl nie sprawdzalem tego ale coś za coś... Wszyscy mówią że silnik na lekkim kole ma kłopoty z uzyskaniem V-maxa takiego jak na seryjnym kole zamachowym sorry bardzo. ale nie mam zadnych problemow z osiagnieciem predkosci 200km/h i wiecej. czsami sam sie dziwie ze tak szybko jade a wcale auta mocno nie cisne. jednym slowem nie widze zadnych minusow lekkiego kola zamachowego, no moze jeden jakim jest cena 400$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Wacu uspokój się obalasz tym samym troje setek userów z Streetracing.pl V6 być może że tak jest w R4 kolo zamachowe ma nieco więcej do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Wacu uspokój się obalasz tym samym troje setek userów z Streetracing.pl V6 być może że tak jest w R4 kolo zamachowe ma nieco więcej do roboty... then get V6 :mrgreen: ale tak jak mowie. ja nie znalazlmem ani nie odczulem zadnych negatywnych stron lekkiego kola zamachowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Hmm troche zgłebiłem ten temat ale to koło trzeba wyważyć z całym układem korbowym.ono samo w sobie ejst wyważone ale z układem i tak trzeba!! dla bezpieczeństwa silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 W stanach jakoś się nie pierdzielą z tym wywarzaniem, moim zdaniem też bylo by naprawde perfekcyjnie zrobiona robota to można zanieść do pana wał z nakręconym nowym kolem i jeszcze oznaczyć farbą jak było ono zamontowane a jeszcze lepiej jak na kole siedzi docisk od sprzegła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 do pana jakiego znowu PANA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 pana z Krasnobrodzkiej... sie takimi rzeczami specjalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 pana z Krasnobrodzkiej... sie takimi rzeczami specjalizuje Słyszałem, że jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no to jak panowie?? zakladacie te lzeksze kolo?? nie chce byc jedenym :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja się ciągle zastanawiam, moam możliwość odchudzenia swojego koła o 30% wraz z wywarzeniem w Cenie 200zł i ciągle się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi