Gość rysuchom Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Czy ktoś montował poduszki powietrzne w P10, oryginalnie mój Primera 1993 nie ma poduszek, chciałbym zamontowac przynajmniej dla kierowcy, czy to duzo zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Dużo zachodu, a jeszcze więcej kasy. Na pewno cały system ze sterownikami będzie kosztował tyle, co całe auto. Dałbym sobie spokój na Twoim miejscu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 mam podobne zdanie jak piomal. Lepiej sprzedaj p10 i dopłac to co miałaby kosztowac instalacja poduszek i kup p11 która juz ma 2 jaśki. Pamiętaj że poduszki to nie zabawa, błąd w kombinacjach z poduszkami może skończyć się śmiercią lub kalectwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. Misiek, Ty się urodziłeś takim malkontentem, czy życie tak dało Ci w d*pę? Jakby poduszka kiedyś uratowała życie Tobie, albo komuś Ci bliskiemu to zmieniłbyś zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 no wlasnie !!! wiem po sobie !!! po poduszcze troche bolal nos ale jak by jej nie bylo to niewiem czy zemby mialbym albo cos gorsze by mi sie stalo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. Misiek, Ty się urodziłeś takim malkontentem, czy życie tak dało Ci w d*pę? Jakby poduszka kiedyś uratowała życie Tobie, albo komuś Ci bliskiemu to zmieniłbyś zdanie... Poduszka nie ale pasy tak :!: Wiesz masz racje,zycie dalo mi w dupe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Poduszka nie ale pasy tak :!: No co Ty? Przecież pasy raczej nie pomagają... To głupi bajer... Widzisz o co mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ej, no co Wy. Przeciez te pasy w polaczeniu z poduszkami i te sfrefy zgniotu - to dopiero niepotrzebne bajery. Gdyby nie te dwie rzeczy (podusia i pasy + szczescie) to nie wiem czy powstalby ten post! Ja tam lubie takie bajery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. 60km/h i uderzenie w co? w przeszkodę podatną, sztywną, dużą, małą, szeroką, wąską, lekką, ciężką, ruchomą, nieruchomą czy jak. Nie wygłupiałbyś się misiek z takimi stwierdzeniami. Poduszka potrafi ocalić szczęke kierowcy który mógłby ja stracić pomimo zapiętego pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Czy ktoś montował poduszki powietrzne w P10, oryginalnie mój Primera 1993 nie ma poduszek, chciałbym zamontowac przynajmniej dla kierowcy, czy to duzo zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 :? Dobra,przesadzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 panowie co tu tak nerwowo 8) ja poduchy nie mam mój 1 kumpel jeździ bez pasów - wtedy poduszka nie pomoga tylko łamie szyjkę a drugi ma poduszkę ale nieaktywną bo skasowanie błedu 50 zł kosztuje .... ale fanie jest ją mieć... no i klime też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 8) Ja wole je mieć skoro udowodniono,że są skuteczne,to nie będę się spierał,że tak nie jest,choć nigdy bym nie chciał srawdzić jak działają :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi