Guest rysuchom Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Czy ktoś montował poduszki powietrzne w P10, oryginalnie mój Primera 1993 nie ma poduszek, chciałbym zamontowac przynajmniej dla kierowcy, czy to duzo zachodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Dużo zachodu, a jeszcze więcej kasy. Na pewno cały system ze sterownikami będzie kosztował tyle, co całe auto. Dałbym sobie spokój na Twoim miejscu :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornholio78 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 mam podobne zdanie jak piomal. Lepiej sprzedaj p10 i dopłac to co miałaby kosztowac instalacja poduszek i kup p11 która juz ma 2 jaśki. Pamiętaj że poduszki to nie zabawa, błąd w kombinacjach z poduszkami może skończyć się śmiercią lub kalectwem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. Misiek, Ty się urodziłeś takim malkontentem, czy życie tak dało Ci w d*pę? Jakby poduszka kiedyś uratowała życie Tobie, albo komuś Ci bliskiemu to zmieniłbyś zdanie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 no wlasnie !!! wiem po sobie !!! po poduszcze troche bolal nos ale jak by jej nie bylo to niewiem czy zemby mialbym albo cos gorsze by mi sie stalo!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. Misiek, Ty się urodziłeś takim malkontentem, czy życie tak dało Ci w d*pę? Jakby poduszka kiedyś uratowała życie Tobie, albo komuś Ci bliskiemu to zmieniłbyś zdanie... Poduszka nie ale pasy tak :!: Wiesz masz racje,zycie dalo mi w dupe.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Poduszka nie ale pasy tak :!: No co Ty? Przecież pasy raczej nie pomagają... To głupi bajer... Widzisz o co mi chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Ej, no co Wy. Przeciez te pasy w polaczeniu z poduszkami i te sfrefy zgniotu - to dopiero niepotrzebne bajery. Gdyby nie te dwie rzeczy (podusia i pasy + szczescie) to nie wiem czy powstalby ten post! Ja tam lubie takie bajery! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornholio78 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer. 60km/h i uderzenie w co? w przeszkodę podatną, sztywną, dużą, małą, szeroką, wąską, lekką, ciężką, ruchomą, nieruchomą czy jak. Nie wygłupiałbyś się misiek z takimi stwierdzeniami. Poduszka potrafi ocalić szczęke kierowcy który mógłby ja stracić pomimo zapiętego pasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ruda Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Czy ktoś montował poduszki powietrzne w P10, oryginalnie mój Primera 1993 nie ma poduszek, chciałbym zamontowac przynajmniej dla kierowcy, czy to duzo zachodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 :? Dobra,przesadzilem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest heineken72 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 panowie co tu tak nerwowo 8) ja poduchy nie mam mój 1 kumpel jeździ bez pasów - wtedy poduszka nie pomoga tylko łamie szyjkę a drugi ma poduszkę ale nieaktywną bo skasowanie błedu 50 zł kosztuje .... ale fanie jest ją mieć... no i klime też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEEDY Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 8) Ja wole je mieć skoro udowodniono,że są skuteczne,to nie będę się spierał,że tak nie jest,choć nigdy bym nie chciał srawdzić jak działają :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts