Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P10] DODATKOWE PODUSZKI

Guest rysuchom
 Share

Recommended Posts

Guest rysuchom

Czy ktoś montował poduszki powietrzne w P10, oryginalnie mój Primera 1993 nie ma poduszek, chciałbym zamontowac przynajmniej dla kierowcy, czy to duzo zachodu...

Dużo zachodu, a jeszcze więcej kasy. Na pewno cały system ze sterownikami będzie kosztował tyle, co całe auto.

Dałbym sobie spokój na Twoim miejscu :wink:

Guest cornholio78

mam podobne zdanie jak piomal. Lepiej sprzedaj p10 i dopłac to co miałaby kosztowac instalacja poduszek i kup p11 która juz ma 2 jaśki. Pamiętaj że poduszki to nie zabawa, błąd w kombinacjach z poduszkami może skończyć się śmiercią lub kalectwem.

Guest Stranger
Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer.

Misiek, Ty się urodziłeś takim malkontentem, czy życie tak dało Ci w d*pę?

Jakby poduszka kiedyś uratowała życie Tobie, albo komuś Ci bliskiemu to zmieniłbyś zdanie...

Guest misiek_83
Po co Ci poduszki :?: Z tego co wiem to powyzej 60 km/h raczej nie pomoga.Glupi bajer.

Misiek, Ty się urodziłeś takim malkontentem, czy życie tak dało Ci w d*pę?

Jakby poduszka kiedyś uratowała życie Tobie, albo komuś Ci bliskiemu to zmieniłbyś zdanie...

Poduszka nie ale pasy tak :!: Wiesz masz racje,zycie dalo mi w dupe.Pozdrawiam

Ej, no co Wy. Przeciez te pasy w polaczeniu z poduszkami i te sfrefy zgniotu - to dopiero niepotrzebne bajery. Gdyby nie te dwie rzeczy (podusia i pasy + szczescie) to nie wiem czy powstalby ten post!

Ja tam lubie takie bajery!

Guest cornholio78

60km/h i uderzenie w co? w przeszkodę podatną, sztywną, dużą, małą, szeroką, wąską, lekką, ciężką, ruchomą, nieruchomą czy jak. Nie wygłupiałbyś się misiek z takimi stwierdzeniami. Poduszka potrafi ocalić szczęke kierowcy który mógłby ja stracić pomimo zapiętego pasa

Czy ktoś montował poduszki powietrzne w P10, oryginalnie mój Primera 1993 nie ma poduszek, chciałbym zamontowac przynajmniej dla kierowcy, czy to duzo zachodu...

Guest heineken72

panowie co tu tak nerwowo 8) ja poduchy nie mam

mój 1 kumpel jeździ bez pasów - wtedy poduszka nie pomoga tylko łamie szyjkę :(

a drugi ma poduszkę ale nieaktywną bo skasowanie błedu 50 zł kosztuje

.... ale fanie jest ją mieć... no i klime też :o

8) Ja wole je mieć skoro udowodniono,że są skuteczne,to nie będę się spierał,że tak nie jest,choć nigdy bym nie chciał srawdzić jak działają :wink: