Gość przema77 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 witam. czy w p11.144 występuje opcja domykania szyb z pilota? czy wiecie co trzeba przerobić żeby to działało??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 witam. czy w p11.144 występuje opcja domykania szyb z pilota? czy wiecie co trzeba przerobić żeby to działało??? To jest chyba opcja alarmu - ale nie jestem specem BTW nie pozbywasz się primerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przema77 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 nie mam jeszcze twardego dowodu.... a twoja już gania czy jeszcze nie poskładana??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 nie mam jeszcze twardego dowodu.... a twoja już gania czy jeszcze nie poskładana??? Moja musi jeszcze poczekać na uszczelkę około tygodnia:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Jeżeli w serii nie działa to chyba jedynym wyjściem jest zamontowanie modułu domykania szyb, podłącza się go do alarmu. Zamykasz auto i szyby wędrują w górę, po kolei lub np. parami. Można też bez większego problemu podpiąć pod to el. szyberdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.