Guest przema77 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 witam. czy w p11.144 występuje opcja domykania szyb z pilota? czy wiecie co trzeba przerobić żeby to działało??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel_s Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 witam. czy w p11.144 występuje opcja domykania szyb z pilota? czy wiecie co trzeba przerobić żeby to działało??? To jest chyba opcja alarmu - ale nie jestem specem BTW nie pozbywasz się primerki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest przema77 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 nie mam jeszcze twardego dowodu.... a twoja już gania czy jeszcze nie poskładana??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel_s Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 nie mam jeszcze twardego dowodu.... a twoja już gania czy jeszcze nie poskładana??? Moja musi jeszcze poczekać na uszczelkę około tygodnia:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raf4rb Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Jeżeli w serii nie działa to chyba jedynym wyjściem jest zamontowanie modułu domykania szyb, podłącza się go do alarmu. Zamykasz auto i szyby wędrują w górę, po kolei lub np. parami. Można też bez większego problemu podpiąć pod to el. szyberdach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.