Gość Mikolaj0 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Szukam zabudowy i wykładziny przestrzeni ładunkowej do Nissana NP300 2012r. w wersji King Cab (1,5 kabiny).Może ktoś, coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SOYD Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witajcie koledzy. W swojej Navarze mam zabudowę Road Ranger i dziś rano patrzę, a tylna szyba w drobny mak rozwalona. Czy ktoś wie jak z możliwością kupna samej tej szyby u producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Kolego powiem ci tak nie wiem jak inni ja się pytałem wszędzie i nie dostałem a mam zabudowę troche inną w końcu do robiłem z poliwęglanu nie jest to szał ale jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forstag Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 witajcie. Szukam sztywnej zabudowy do pick-up D22 -nie typu "roleta". Najchętniej używkę w rozsądnej cenie. W ub. roku krążyły po allegro sztywne, płaskie hardtopy na siłownikach - Road Ranger, ale zniknęły i jak widzę - bezpowrotnie pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Co rozuniesz przez pojecie " rozsądna " cena - inaczej ile chcesz wydać na hardtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vavrus Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie zauważyłem tematu powitań więc witam się tutaj przy okazji zapytując. Szukam klamki pewnie z zamkiem do zabudowy navarki d40. Coś ktoś? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiekfr Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Cześć, Miałem ostatnio włamanie do auta. Dokładniej mówiąc rozbili szybę w zabudowie navary. Problemem jest to, że żaden zakład z szybami samochodowymi nie potrafi dorobić takiej szyby do zabudowy. Czy możecie pomóc w identyfikacji producenta zabudowy? Nie ma żadnej tabliczki znamionowej itp. :/ Poniżej linki do zdjęć: http://zapodaj.net/a835729337a8a.jpg.html http://zapodaj.net/adf8df9be1280.jpg.html http://zapodaj.net/efadd93134a26.jpg.html Rozbita szyba to prawa tylna część (boczna szyba w zabudowie składa się z dwóch części, ta tylna jest uchylna) Głównym problemem jest to, że szyba jest lekko gięta i nie da się wstawić prostej bo będzie odstawać u góry lub u dołu. Będę wdzięczny za pomoc. Ewentualnie może ktoś dorabia takie rzeczy z pleksiglassu albo jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forstag Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Co rozuniesz przez pojecie " rozsądna " cena - inaczej ile chcesz wydać na hardtopa sorry, ze reaguję dopiero teraz, ale może jakaś myśl przetrwała.... "rozsądna" cena za używaną, całą (czyt. nie połamaną, zniszczoną, bez ewentualnych szyb, czy klap) to m/w 2500zł. Znalazłem coś podobnego na allegro, ale okazuje się, że gość przywozi je skądś dopiero po zamówieniu i trwa to jakies 2-4 tyg. Niestety - moje autko to PIck-up D22 i zabudowy musza być dedykowane pod ten model z uwagi na wielkość paki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość St-auta Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Polecam poszperać na aukcjach zagranicznych, nawet z kosztami dostawy wyjdzie taniej niż w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powertech Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mam do sprzedania Hardtop do Pickupa D22 2001 rok. Jedyny mankament to trzeba wymienić pręty z zamkiem i uszczelkę. Więcej foto dla zainteresowanych. Myślę, że 500 zł to rozsądna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kissmy... Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 czy spotkaliście się kiedyś z zastosowaniem żywicy epoksydowej do zabezpieczenia wnętrza skrzyni ładunkowej? znajomy ma całą podłogę w busie wylaną z żywicy na gładko, zastanawiam się czy dałoby się tym zabezpieczyć klapę oraz ranty skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi_mx Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Polecam taką pełen wypas http://allegro.pl/navara-d22-zabudowa-sammitr-suv-plus-v2-najlepsza-i5932664251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pleksi (PMMA) nie nadaje się na szyby - jest krucha do tego stosuje się poliwęglan, jak odrysujesz to powinno ci się udać to zamówić w .... agencji zajmującej się realizacją reklam wytną na ploterze. Nie widzę jaki to łuk jest ale taka ze 3mm powinna dać się nagiąć, na miejscu ci podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faltdach62 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Witajcie. Chętnie kupię tylną szybę do Zabudowy Road Ranger . Stara rozleciała się w drobny mak. Może ktoś ma wymiary ? tel 668693998. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Faltdach62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestbog Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Cześć, potrzebuje płaską zabudowę do mojej czterodzwiowej navary - rocznk 2007. Nowa lub używana proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmisieekk Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam, mam do sprzedania taka zabudowę, https://www.olx.pl/oferta/nissan-navara-zabudowa-nadbudowa-skrzyni-paki-d40-zamykana-CID5-IDs4Lcj.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotgar Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Witam. Panowie potrzebuję klamki od klapy tylnej górnej zabudowy paki . Dokładnie takiej jak w załączniku . Poratuje ktoś linkiem do sklepu lub szrotu . Na allegro i olx nic nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki266 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Daj znać jakbyś znalazł, ja potrzebuję do takiej samej zamek. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_WRO Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Cześć wszystkim, mam pytanie do posiadaczy nowej Navary NP300 z zabudową fabryczną Hardtop. Chodzi mi o wersję standard, czy jest ona wodoszczelna? Sprzedawca mi zaproponował wersję standard, bo nie chcę mieć otwieranych bocznych szyb, wiem że wersja premiuje to ma i dodatkowo ma filcowe obicie i oświetlenie - na tym też mi nie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny1234 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Witam mam do sprzedania hardtop do navary d40. Hardtop cały tylko trzeba wymyć. Więcej informacji pod nr telefonu 695834642. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jaki kolor i lokalizacja? W dniu 12.05.2019 o 18:11, Czarny1234 napisał: Witam mam do sprzedania hardtop do navary d40. Hardtop cały tylko trzeba wymyć. Więcej informacji pod nr telefonu 695834642. Jaki kolor i lokalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_Rynkiewicz Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Witam panowie. Mam zabudowana pake, ale marzy mi się zwykła roleta. Aluminiowa jest za droga, nawet używana ale znalazłem coś ciekawego. Czy ktoś z Was miał czy ma z tym do czynienia? Wygląda dość ciekawie i nie jest drogie. Zobaczcie w link: Roleta Navara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_Rynkiewicz Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Witam, mam do sprzedania zabudowę paki. W linku poniżej więcej szczegółów: https://www.olx.pl/oferta/zabudowa-paki-nissan-navara-d40-zabudowa-paka-pokrycie-CID5-IDBv8jw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi