Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Maska do [P10] a [P11]

Guest klubowicz6
 Share

Recommended Posts

Guest klubowicz6

koledzy klubowicze powiedzcie jaka roznica jest w masce miedzy prymerka p10 a p11 czy ta z p11 bedzie sie nadawala do p10 i co ewentualnie trzeba przerabiac moze ktos juz to przechodzil czekam na odpowiedz pozdrawiam klubowiczow...

Guest klubowicz6

moze ktos juz przekladal maski one roznia sie chyba grilem no i troszke ksztaltem zastanawiam sie czy wymiary beda te same i czy ta z p11 podda sie do p11

watpie zeby maske z p11 dalo sie spasowac do p10. mozesz walczyc ale jak juz mussz to lepiej przyspawac "nos" ale to ciac z maski to koszta wysokie beda.

co do tytulu topica to calkowicie popieram wniosek Cornholia...

trzeba przelorzyć maskę wraz z lampami i odkladkami pod nie a takrze przebudować błotniki.

Więc się da :)

trzeba przelorzyć maskę wraz z lampami i odkladkami pod nie a takrze przebudować błotniki.

Więc się da :)

tak to i maske od Żuka by sie dało zamontowac ;)

Bezpośrednio maska z P11 nie będzie pasowała do P10. Zasadniczo dlatego że ma inne wymiary, ponadto ma zintegrowany grill, a w P10 grill jest osobno.

Można to zrobić, ale tak jak powiedział Coobcio, kosztem przebudowy całego przodu. Gra niewarta świeczki.

Jeśli chcesz coś przeszczepić z P11 to niewielkim nakładem pracy możesz wrzucić przedni zderzak ;) Chłopaki zza oceanu już to opanowali:

p1010ht.th.jpg

p1028hd.th.jpg

pzd

Guest klubowicz6

odpada mam zdezaki z gt i bardzo mi sie podobaja tak jak i progi jesli juz to tylko maska. w p11 byla bardziej... jak by to powiedziec podniecajaca ;) pozdrawiam

Ciekawi mnie taka Prima albo G20 w starej budzie ze zderzakiem od noweszej wersji - moze ktoś fotkami dysponuje :) ??

Ciekawi mnie taka Prima albo G20 w starej budzie ze zderzakiem od noweszej wersji - moze ktoś fotkami dysponuje :) ??

Pewnie przedtem zdjęcia Ci się nie wyświetlały, ale zmodyfikowałem swój post i już powinny być widoczne. Obejrzyj bo warto ;)

pzd

no już wszystko widzę - z przodu wygląda to rewelacyjnie ale już z boku tak średnio...

Guest cornholio78

brzydactwo taka rzeźba że masakra. Nie pasuje do reszty optycznie, jest w innym stylu niż cała buda, listwy i tylny zderzak, a w dodatku jak już wspomniał greg76 ma inne wymiary wewnętrzne i nie pasi fizycznie. Druciarstwo i wiejski tuning #-o