Gość zeusik Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 była mgła - wczoraj myłem autko - kapalo pod spód - parowało.. krece krece - nic - wykrecilem swiece - zalane benzynka - normalka podzcas długiego krecenia bez iskry - patrze na kable - a tu sparciale troszke - nissanowskie oryginały - chyba od nowosci ... moze to ich wina?? zostawilem maske otwarta na słoncu i poszedłem swiece osuszyc na gazie - zalozylem i odpalił po krótkim kreceniu - dodam ze wszystko z nim jest ok i odpala nawet na 30 stopniowym mrozie - czy to wina kabli WN??? Czy od złych kabli WN moze spalanie gazu byc wyzsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 kabli WN???? była mgła - wczoraj myłem autko - kapalo pod spód - parowało.. krece krece - nic - wykrecilem swiece - zalane benzynka - normalka podzcas długiego krecenia bez iskry - patrze na kable - a tu sparciale troszke - nissanowskie oryginały - chyba od nowosci ... moze to ich wina?? zostawilem maske otwarta na słoncu i poszedłem swiece osuszyc na gazie - zalozylem i odpalił po krótkim kreceniu - dodam ze wszystko z nim jest ok i odpala nawet na 30 stopniowym mrozie - czy to wina kabli WN??? Czy od złych kabli WN moze spalanie gazu byc wyzsze?? no na 99% kable... plus jeszcze kopulka do wymiany najlepiej u mnei tez cos ost jak mokro jest to jakos muli coz... kable od nowosci nie wymienione.. i swiece tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 jak kupilem swojego nismo to przyjechalem d ochaty i na drugi dzien ne odpalil - co jest grane pytam - patrze a tu nie ma swiec - iskrowniki zajechane jak holera - a przerwa ze 4 mm - wymienilem na NGK VLine12 - i jest ok - ale chyba bede musial i te kable wymienic i kopulke.. ile kosztuje kopulka? i c osądzicie o kablach z Janmoru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przema77 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 kup sobie dobre przewody jak jeździsz na gazie.... na dziadostwie nigdy nie zaoszczędzisz!!! i tak dziwne że jeszcze puchy filtra Ci nie wywaliło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 janmor to dziadostwo? ja sie nei znam dlatego pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 janmor to dziadostwo? ja sie nei znam dlatego pytam... no dosyc duuuuze dziadostwo ;] kupuj ngk i nie miej problemow.. bo tak to ci wystrzeli w puszke filtra i bedzie ciut wiecej do wydania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja mam jakieś z JC i jeżdże już ponad rok. Fakt gaziarze mówili, żeby Janmorów unikać jak ognia. A co do kopułki, swojego czasu nie mogłem dostać nigdzie więc dałem stuwe w serwisie :evil: i to jeszcze jakiś włoski producent. :? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ja znalazlem kopułke za 45zł nowa + 24 palec nowy -chyba ok? wiec janmorów nie kupie - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a SENTECH moga byc????? mozliwe do zalozenia? bo tez mam okazje kupic za 100zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przema77 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a SENTECH moga byc????? mozliwe do zalozenia? bo tez mam okazje kupic za 100zł... o 2 nieba lepsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Wlej do butelki po płynie do mycia szyb wody i pod wieczór jak bedzie ciemno popsikaj po przewodach jak nie iskrzą to raczej nie ma przebić i nie ma sensu wymieniać kabli!!! A co do Janmorów to ktos pisał że są konfekcjonowane w stanach (ASSY IN USA) , ale w Polsce zarabiane końcówki, niektórzy mówią że są zajebiaszcze a inni że do bani :? :? :?, bądź tu mądry i pisz wiersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A co do Janmorów to ktos pisał że są konfekcjonowane w stanach (ASSY IN USA) , ale w Polsce zarabiane końcówki, niektórzy mówią że są zajebiaszcze a inni że do bani :? :? :?, bądź tu mądry i pisz wiersze No własnie, Coobcio jeździ na niebieskich Janmorach i je sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi