Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P11/WP11] Nie odpalił z rana... czy to wina kabli ?

Guest zeusik
 Share

Recommended Posts

była mgła - wczoraj myłem autko - kapalo pod spód - parowało.. krece krece - nic - wykrecilem swiece - zalane benzynka - normalka podzcas długiego krecenia bez iskry - patrze na kable - a tu sparciale troszke - nissanowskie oryginały - chyba od nowosci ... moze to ich wina?? zostawilem maske otwarta na słoncu i poszedłem swiece osuszyc na gazie - zalozylem i odpalił po krótkim kreceniu - dodam ze wszystko z nim jest ok i odpala nawet na 30 stopniowym mrozie - czy to wina kabli WN??? Czy od złych kabli WN moze spalanie gazu byc wyzsze??

kabli WN???? była mgła - wczoraj myłem autko - kapalo pod spód - parowało.. krece krece - nic - wykrecilem swiece - zalane benzynka - normalka podzcas długiego krecenia bez iskry - patrze na kable - a tu sparciale troszke - nissanowskie oryginały - chyba od nowosci ... moze to ich wina?? zostawilem maske otwarta na słoncu i poszedłem swiece osuszyc na gazie - zalozylem i odpalił po krótkim kreceniu - dodam ze wszystko z nim jest ok i odpala nawet na 30 stopniowym mrozie - czy to wina kabli WN??? Czy od złych kabli WN moze spalanie gazu byc wyzsze??

no na 99% kable... plus jeszcze kopulka do wymiany najlepiej :)

u mnei tez cos ost jak mokro jest to jakos muli :(

coz... kable od nowosci nie wymienione.. i swiece tez nie :(

jak kupilem swojego nismo to przyjechalem d ochaty i na drugi dzien ne odpalil - co jest grane pytam - patrze a tu nie ma swiec - iskrowniki zajechane jak holera - a przerwa ze 4 mm - wymienilem na NGK VLine12 - i jest ok - ale chyba bede musial i te kable wymienic i kopulke.. ile kosztuje kopulka? i c osądzicie o kablach z Janmoru???

Guest przema77

kup sobie dobre przewody jak jeździsz na gazie.... na dziadostwie nigdy nie zaoszczędzisz!!! i tak dziwne że jeszcze puchy filtra Ci nie wywaliło.....

janmor to dziadostwo? ja sie nei znam dlatego pytam...

no dosyc duuuuze dziadostwo ;] kupuj ngk i nie miej problemow.. bo tak to ci wystrzeli w puszke filtra i bedzie ciut wiecej do wydania...

Ja mam jakieś z JC i jeżdże już ponad rok. Fakt gaziarze mówili, żeby Janmorów unikać jak ognia.

A co do kopułki, swojego czasu nie mogłem dostać nigdzie więc dałem stuwe w serwisie :evil: i to jeszcze jakiś włoski producent. :? :oops:

Wlej do butelki po płynie do mycia szyb wody i pod wieczór jak bedzie ciemno popsikaj po przewodach jak nie iskrzą to raczej nie ma przebić i nie ma sensu wymieniać kabli!!!

A co do Janmorów to ktos pisał że są konfekcjonowane w stanach (ASSY IN USA) , ale w Polsce zarabiane końcówki, niektórzy mówią że są zajebiaszcze a inni że do bani :? :? :?, bądź tu mądry i pisz wiersze :lol:

A co do Janmorów to ktos pisał że są konfekcjonowane w stanach (ASSY IN USA) , ale w Polsce zarabiane końcówki, niektórzy mówią że są zajebiaszcze a inni że do bani :? :? :?, bądź tu mądry i pisz wiersze :lol:

No własnie, Coobcio jeździ na niebieskich Janmorach i je sobie chwali.