INC Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 i jak z cenami ??? bo u mnei sie szykuje wymiana (od 130tys nie wymienionce... od nowosci...) i poszedlem i ceny z d*py.... swiece ngk bkr5e 15pln za szt kable jakies polskie 150pln.... kopulka 50pln palec rozdzielacza 20 pln..... cos mi sie drogo wydaje.... czy u was tez tak ?? szczegolnie mnie cena swiec rozwalila... chyba na allegro kupie :/ i kable ngk wie ktos gdzie przez net mozna kupic ?? bo wiem ze za 150 to ngk kupie a nie jakis szajs.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 ostatnio za cztery świece ngk zapłaciłem coś koło 42zł w czerwcu kupiłem kopułkę i palec za 45zł a jeśli chodzi o kable to lepiej zainwestować w dobre może Championa albo Boscha, właśnie też się przymierzam do ich wymiany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INC Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 ostatnio za cztery świece ngk zapłaciłem coś koło 42złw czerwcu kupiłem kopułkę i palec za 45zł a jeśli chodzi o kable to lepiej zainwestować w dobre może Championa albo Boscha, właśnie też się przymierzam do ich wymiany. no ja chyba na allegro kupie... swiece sa po 9pln... jeszcze musze poszukac kabli ngk i kopulki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornholio78 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 zobacz w sklepie karwat.aplus.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bort Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Ostatnio kupowałem kable silikonowe w JCauto sprzedawane pod ich marką (JC) - wg. informacji w ich cenniku są to polskie kable Janmora (podobno są to dobre kable) - cena w okolicach 100 zł w detalu. Jedyny ich mankament jaki dostrzegam to to, że nie są przycinane do odpowiedniej długości - więc to jakiś zestaw o dużym stopniu uniwersalności: 2 kable krótsze i 2 dłuższe (oryginalne były każdy innej długości). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INC Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 a co powiecie o kablach POWER TEC ?? szto to wogole jest ?? naszukalem sie kabli ngk a okazuje sie ze ngk nie ma w ofercie kabli do almi n15 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszo Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Ja ostatnio kupowałem kable wysokiego napiecia i polskie zamienniki 88 PLN a japońce (SEIWA) za 140 PLN wziolem te japońce każdy kabelek innej długości no i identyczne z oryginałem i widać że dobrze zrobione. Swoje musiałem juz wymienić bo od nowosci były i troszke kopały już . Oczywiście była opcja do Almerki! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Ja kiedyś pokusiłem się na koreańskie zamienniki w JC Auto za 150 zeta i nie polecam (przerywały przy dużej wilgotności). Obecnie jeżdzę na oryginałach za 250 zeta i zero problemów. Co do świec, to nalezy wystrzegać się NGK made in France ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest saki Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 kup sobie kable ngk, albo oryginalne. Różnica 50 zł między nimi, a jakimś dziadostwem, ale aby nie ma problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INC Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 NGK NIE robi kabli do almery n15 ga14de :( musze znalezc cos innego.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest saki Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 NGK NIE robi kabli do almery n15 ga14de :( musze znalezc cos innego.. jak nie robi? Toć do grzyba takie właśnie mam. No chiba, że mnie gdzieś nacieli i to jakaś podróbka była. Ale wątpie, bo kupowane w porządnym sklepie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INC Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 masz moze ich symbol ?? bo jak szukam w ich katalogu to nie ma.... sa do sr20de ale do ga14 nie ma.... na allegro tez pytalem i tez nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts