Gość Krzysiek_Lublin Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 120 km/h - powtarzam DANE SPRAWDZONE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ja ci wierze tylko ja jeżdże do 160 i wtedy spalanko wynosi kolo 10 litrów a srednio 10.5 miasto i trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 JAkie naklejki na klamki - jest to chrom nakladany metodą próżniową, zabawki się tak robi np. pistolety, modele niektore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 taką metodą,że dzisiaj widziałem i wygląda jak zwykłe grube naklejki.Gdy zaczynają odchodzić pod spodem jest biały plastik klamek-szkoda ze nie czarny.Ciekawe gdzie można kupić te naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ty w końcu chesz kupic ta po liftingu czy bedzeisz marudził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 kupuję na bank,ale nie lubię jak ktoś ciemnotę mi wciska.NIE MA H..... ŻE TO NAKLEJKI!!!! a furka jest w porządku.SZukam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 8) Miałem P10sri,typ ga16de sprawowała się super,tylko trzeba dbać o eksploatacje a odwdzięczy się bezawaryjną jazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 CZy duża jest różnica pomiędzy p11 z tymi samymi silnikami? Który lepiej się prowadzi i który bardziej komfortowy;P11 ma słabszą widoczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 W P11 silniki 2.0 są nieco usprawione - posaidają wydajniejsze uklady dolotowe, w mechnice samego silnika zmieniony jest rozrząd w P11 są dzwigienki z rolkami dzięki czemu znacznie zmalały opory miedzy krzywką walka a dzwigienką, za to dzwigientki z rolkami mają większą bezwładność i dlatego P11 GT kręci się tylko do 7100 obr.min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 a ty co byś brał p10 2.0 czy p11 2.0 ale p10 w lepszym stanie...? A może z innej beczki-CZY WARTO KUPOWAC 10LETNIĄ PRIMERĘ CZY MOŻE POCZEKAĆ I KUPIĆ MŁODSZĄ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ale ci się beczek zrobiło. Czy starszą czy młodszą to nie ma znaczenia, a raczej ich stan. Wiem coś o tym. Jak sam kupowałem to mogłem kilka P11 kupić taniej niż moją P10. Ale cena odzwierciedlała ich opłakany stan. A moja P10, odpukać, jest wogóle niekłopotliwa. W autach tych roczników nie jest ważny tyle ich wiek, co stan i kondycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 A może z innej beczki - Czy warto kupować 10letni samochód nawet 11sto czy lepiej poczekać i kupić coś nowszą???? Wydaje mi się że lepiej poczekać np te 10 lat i kupić jakąś w budzie P11.144 z koncowych lat produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 ile ty masz lat??? jeszcze nie kupiłes? okazje cie omijaja.... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Więcej od ciebie Zeusik.A jeszcze nie kupiłem bo szukam jak najlepszej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 po twoich wypowiedziach mysle ze niemasz wiecej ode mnie - a jesli szukasz najlepszej to juz sa wybrane przez klubowiczów..... przykro mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Czytałem twoje wcześniejsze wypowiedzi i myslę,że jesteś tu najmłodszy. A szukam najlepszej dla mnie....Nie podlizuj się..... [ Dodano: 21 Lut 2006, 11:09 ] A zakup-wydanie kilkunastu tysięcy to dla mnie sprawa bardzo ważna i lepiej być ostrożnym-kupić zawsze można.Dla kogoś może taka suma jest śmieszna ale nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 niestety młodszy nie jestem od ciebie - ale jak wolisz byc tak przkonanay to ok - zgadzam sie w tej kwestii co do kasy - dlatego oferowalem pomoc - ale jak chcesz.. tylko ze wg mnie autka tego typu najlepiej kupowac od srodkowej polski wzwyz ku morzu - sa ceny mniejsze i lepszy stan autek - wg mnie - bo kupilem juz dwa takei wozy stamtad i byly naprawde ok i wsuper stanie - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 OStatnoi byla okazja na allegro chyba za 7tyś SLX'94 o przebiegu 74 tyś km, jakieś 2 tygodnie temu mialem okazje gościć Pana - ktory kupił coś takiego w chwili przyjazdu do mnei miała ok 92 tyś no lezka az mi się zakręciła - auto w stanie salonowym coś niesamowitego i neispotykanego zero ale to zero oznak jakiegokolwiek uzytkowania PEREŁKA ! ! ! Właśnei takiej okazji tzreba szukać jak auto ma bezporblemowo posluzyć kolejne 10 czy 15 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dzięki Panowie.Czasem bywam nerwowy ale zaje........bardzo mi zależy żeby kupić dobrą sztukę i pojeżdzic jeszcze parę latek a nie jakiś egzemplarz walony czy po przebitce..... POZDRAWIAM [ Dodano: 21 Lut 2006, 15:03 ] Szukam tylko w Warszawie i okolicach bo na dalsze wycieczki nie mam czasu ani możliwości a giełdy lepiej sobie darować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek2109 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 ja mam 16/205/50 to są maxmymalne, nie obcierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 16stki w p10? ciekawie musi się jeżdzić....i wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 u mnie już od dawna sa, jak mialem lacze 205.50R16 to tyl mi ocieral o nadkola i musialem je od wewnątrz przymłotkować, z przodu mam 205.45R16 coby licznik nie przekłamywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aquator Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Sprawdzałem ostatnio kilka lecz ciężko znależć coś w konkretnym stanie. Może trzeba poszukać w SŁOMCZYNIE...świeżo sprowadzonego [ Dodano: 26 Lut 2006, 22:03 ] I jeszcze jedno pytanie: testowałem ostatnio 2.0 rocznik 95'' ladnie chodzi,ale jedna sprawa -gość twierdzi,że to wersja 130 konna,ale w dowodzie jest 86kw.Mówi,że tak mu wpisali,a że 130 koni to pewne bo filtr pow. jest po prawej stronie. 2.0 95''invitation. Ale czemu tak mu wpisali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 chyba swiezo UPROWADZONEGO... mówiłem ci ze wszystkie najlepsze nissanki sa juzw klubie wykupione.. teraz zostały wraki.. ale zycze powodzenia w poszukiwaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 z puszką po prawej stronie to jest SR20De na wielopunkcie i ma 125KM a nie 130 (chyba że nie ma katalizatora) Na rynek niemiecki dla tego silnika podawali moc 116KM ale w rzeczywistosci wynosiła ona 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi