Gość aquator Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ZEUSIK ale z ciebie pesymista-powiedziałem,że znajdę to znajdę.Ale jest ciężko.Jednego znalazłem taki jak twój tylko granat metalik-piękny 96'' ale gość chce na upartego 14ście!! Jeszcze nie zarejestrowany(cena za wszystko)-oglądałem.Chcesz zobaczyć ogłoszenie to dam ci namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 daj daj - lukne - nie jestem pesymista tylko realista - dlaczego? bo ja mialem po prostu szczescie - sam szukalem dobrego wozu w granicy do 11 tys i gosc zszedł z 12 na 10tys - ale to naprawde byla okazja - a swoaj droga one chodfza po 14 tys bez gazu... u nas - ja za swoja teraz jakby ktos chcial na upartego kupic to chcuialbym 15 tys - po prostu - sprzet extra klasa i cena tez musi byc extra - ale nie sprzedaje.. jest za dobry.. moze za 3 lata.. nadal cie wspieram i zycze udanych lowów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi