lukas Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Odebrałem właśnie autko z nowym wtryskiem[zamiast gaźników]i na gazie jeżdzi pięknie,zero mulenie itp,ale na benzynie po dodaniu gazu przerywa mi i mam kłopoty ze zwiększeniem prędkości,na dodatek moje wolne obroty oscylują w okolicy 2000-2500obr/min-tak na gazie jak i benzynie,z tym że na benzynie dodatkowo jeszcze falują,co to może być? dodam że przy regulowaniu obr,na parowniku na gazie tylko na chwilę jest dobrze a zaraz potem znowu mam 2000obr...może ktoś miał już podobnego problema?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 zle ustawiona przepustnica gazu, zle ustaiwony silniczek krokowy no i moze występować jakaś nieszczelność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Miałeś rację ,przepustnica była cały czas nieco uchylona,dzięki twojej wiedzy już jest w porzo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Hehe no probolem - Ciekawe czy w ASO też by Ci nie pomogli :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.