Gość sylwas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Jestem nowym użytkownikiem i nie wiem czy taki temat był poruszany ale zdarzyło się tak, że mam pęknięty wkałd lusterka(lewy) i chciałbym go wymienić, niestety nie wiem jak się do tego zabrać. Jeśli ktoś może udzielić informacji na ten temat ( lub podać link do stronki z takim tematem) będe bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam, masz na talerzu to co potrzebujesz: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...hlight=lusterka http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...hlight=lusterka Ale taka dobra rada, że warto użyć wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No dobra jest tam coś opisane tylko tak chaotycznie że nic z tego nie rozumiem :shock: jeśli ktoś miałby ochote prosiłbym o napisanie krok po kroku jak się zdejmuje wkład ... podejrzewam że nie jest to zbyt skomplikowane ale nie chciałbym nic uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 ostatnio zdejmowalem moje wklady bo mi nie grzeja i chcialem sprawdzic co jest grane, wiec po pierwsze odradzam ci to robic przy niskiej temp na dworze, bo plastiki kruche sa wtedy (tak ulamalem jeden uchwyt ale sie trzyma wszystko) - musisz delikatnie pociagnac dociskajac lustro w zewnetrzna strone (lewe w lewa, prawe w prawa) i puscic - wtedy powinno zejsc z zaczepow zewnetrznych (2) - lustro sie uchyli i zdejmujesz z zamocowania wewnetrznego (od strony okien) juz bezproblemu --> montaz w odwrotnej kolejnosci oczywiscie ) tak przy okazji - moze ktos wjmowal jakos te wklady grzejace - jak to zrobic - plastik wokolo jest na tyle sztywny ze chyba sie nie da tego wyjac??????? - trzeba kupic caly wklad lacznie z lusterkiem??? [ Dodano: 23 Lut 2006, 16:01 ] dzieki za odpowiedzi - .............ale sie naczytalem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navstar Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 podobno sa zespolone z plytka grzewcza niedlugo bede wymianial lewy wklad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Normalnie jestes górnikiem miesiąca Ale najważniejsze że pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Plastik z płytką grzewczą? Nie. Szkło jest sklejone z grzałką. A szkło wyciąga i wkłada się nagrzewając plastik np opalarką. Tworzywo sztuczne ma "duży skurcz", i pod wpływem temperatury mocno zmienia wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navstar Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Górnik, nie górnik. Dla nastepnych pokoleń info juz bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No tak ,ja też czasami znajduje temat i zawsze ktoś coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czesiek 200 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Mam pytanie jak wymienić wkład z mechanizmem sterującym? Czy muszę zdejmować tapicerkę drzwi? pomocy. ewentualnie poproszę jakiś link jak to zrobić Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Czesiek 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi