Gość _Pablo_ Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 jaki tlumikpolecicie do N14 sedan na gazniku jeszcze nie mam nic na oku ale wymiana sie szykuje na bank moze jakis basik Ja zastosowałem u siebie jako tłumik końcowy, tłumik środkowy od poloneza z 93r. cena 60zł + wymiana ok 50zł i jest delikane mruczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A nie wiesz jak wygladala wymiana bo Ja bede to robil u siebie chodzi o to czy to pasuje :diabel2: podwieisc jakis rurek nie trzeba spawac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenar Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 panowie ja mam zamiar zroibic przelot tzlko sie zastanawiam cyz wywalic tumiki i podospawowywac zamiast nich rurki czy całość z jednolitej gietej rury i sportowy wydeszek na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A nie wiesz jak wygladala wymiana bo Ja bede to robil u siebie chodzi o to czy to pasuje :diabel2: podwieisc jakis rurek nie trzeba spawac ?? No niestety trzeba spawać najpierw przerobić rurę a później jeszcze wąsy. Byłem przy tym jak mi znajomy zakładał ten tłumik poza tym musiał wymienić kawałek (ok. 1m ) rury bo ta była nieżle przeżarta dospawał jeszcze mocowanie takie samo jakie jest przy tłumiku w razie jak bym ten tłumik wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 a pozbyles sie kata i srodkowego ??????? [ Dodano: Pią 12 Paź, 2007 21:43 ] Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nie pozbywałem się bo dużo nie daje. Poza tym jak będzie upierdliwy diagnosta to też się może się doczepić że auto emituje za dużo spalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 no racja jeszcze trafie na jakigos pajaca a gdzie katalizator ?? wiec zostal środkowy usunolem wspawana rura średnicy 42mm myslalem ze glosniej bedzie chodzil bez niego ??? za to teraz jest taki mruczek :D [ Dodano: Wto 23 Paź, 2007 21:38 ] aha wypalilem bebechy w ostatnim teraz to juz mruczor sie zrobil :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi