arturcargo Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Witam, Mam pytanko,. Czy ktos jest albo byl uzytkownikiem alusów firmy ATT?? Co o nich sadzicie?? Dzieki za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krawczynski Marcin Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Alu jak Alu wydaje mi sie ze to nie ma wiekszej róznicy jaki to prducent ( ja mam OZ Racing i sa dobre ) no chyba ze sie scigasz i zależy ci na masie felgi żeby była jak najlżejsza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturcargo Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 W sumie tez mi tak sie wydawalo. Zobaczymy cos w koncu sobie wybiorre:-) Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zmlynczyk Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Używam felg ATT od dwóch sezonów i jestem zadowolony. Przebieg na nich ponad 30 tys km. Kupiłem auto zimą 2004 na zimówkach ( Almera 1,8 sedan Visia + rocznik 2003), letnie założyłem już na alusy, a więc w rozmiarze standartowej felgi stalowej, bo żal mi było wyrzucać nowych opon Bridgestone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.