Coobcio Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A bardzo możliwe Ostatnio coraz częściej nią śmigam, co chwilę do legionowa i z powrotem, co chwilę coś w niej wymieniam, zanim turbo wlezie wszytko musi działać jak w fabrycznie nowym wozie, z przodu wymieniłem dolne wachacze - prawy od nowości nie był zmieniany, no innaczej wóz się teraz prowadzi Tak myślę że także nadszedł czas by ujodnolicić barwy - nie wiecie gdzie stoi jakaś srebrna P10 na części ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A bardzo możliwe Ostatnio coraz częściej nią śmigam, co chwilę do legionowa i z powrotem, co chwilę coś w niej wymieniam, zanim turbo wlezie wszytko musi działać jak w fabrycznie nowym wozie, z przodu wymieniłem dolne wachacze - prawy od nowości nie był zmieniany, no innaczej wóz się teraz prowadzi Tak myślę że także nadszedł czas by ujodnolicić barwy - nie wiecie gdzie stoi jakaś srebrna P10 na części ?? wiesz co ... połóz lakier po całości lepiej bo mogą sie kolorki nie zgodzić albo te 2 elementy pomaluj a reszte fareclą wypoleruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kuba obserwuje temat,ale na pierwszej stronie nie mogę obejrzeć kilku zdjęć i miałem tak juz z kilkoma twoimi tematami, nie wiem z jakim rozszerzeniem sa te foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Stare foty i pewnie wywalil z serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Stare foty i pewnie wywalil z serwera.ok, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No właśnie coś jest nie tak, fotki byly na starym zapomnianym serwerze... Ps. Prace nad primerą ustały bo zakupiłem bardziej męskiego nissana Hehe i znowu tym sposobem mam 3 wozy... i jeszcze mniej czasu by się nimi opiekować. Co do primy mam parę planów tak więc 1) wybebeszam + klatka i malowanie całej na biało no i męskie turbo 2) lekier w kolor, nie wybebeszanie i męskie turbo 3) doprowadzenie do serii i sprzedasz grubych diwajsów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jestem ciekaw kiedy twój "dogoni", lub "przegoni" ADAMSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 spoko spoko jak przygotuje w nim silnik to odpowiedni topic założę ale plany co do niego mam następujące: - heble nowe są (4x tarcze LUC i 4x klocki Ferodo Premier) - profilaktycznie pompa paliwa walbro już siedzi - modyfikacja głowicy i zaworów - wywalenie VTC i ręczne zębatki - Customowy kolektor wydechowy i turbina ze SKY LINE R33 GTS-T (mam już ją - sporo większa jak seryjna T28 i dużo szybciej wstaje) - wtryski paliwa 555ccm - ECU Master - przerobienie przepływki żeby nie zatykał tak dolotu - duży FMIC - Wydech minimum 2,5 cala na dwóch tłumikach Wóz ma mi służyć na codzień więc nie zależy mi na mocach, docelowo ok 320-330KM i ultra szybka reakcja na gaz i minimalna turbo dziura dzięki łożyskowanej suszarce z R33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARCYNKA1983 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Coobcio dobry gust byłam widziałam, i mimo że mam respekt do dużych autek, to powiem, że fajniaste to nowe autko i nawet wygodne w środku, choć na takie nie wygląda :diabel: szykuj szykuj i się ścigaj tak jak ostatnio saabem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 no prosze driftowóz sie szykuje :one: gratki :one: najładnejszy nissan zaraz po r33 przydałby sie jeszce jakiś body kit ale nie taki jak na allegro tylko super lajt może coś takiego nawet: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Odpaliłem Forzę Motorsport 2 na X-boxie najbardziej mój SX by wyglądał w seri + złote felgi, gleba i zacna końcówka układu wydechowego No koniec z OT, jak się nim zajmę to robię nowy Topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ladny ladny, w koncu przeszedles na RWD, dajesz rade na zakretach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ladny ladny, w koncu przeszedles na RWD, dajesz rade na zakretach? Narazie nie daje rady bo od 2 dni info na GG " Pucuje wóz" Coś mi tu lansem śmierdzi :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie lansem... Powiedzmy że nieco odświerzam wóz pod względem estetyki także planuję zabawy ze zmiennymi fazami, chodzi mi po głowie zrobienie najmocniejszego w europie SR20VE a jak się znudzi to dołorzę suszarkę ale nie wszytko naraz Primy nie sprzedaję - a były takie plany, ja muszę jednak mieć przynajmniej trzy wozy... - jeden na co dzień i w którym modyfikacje nie mogą mi zabierać więcej jak 1 dzień... - drugi jakiś do eksperymentów mocny wolnossak - i coś co ma suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Panie, dopiero przeczytałem dokładny opis srebrnej. Ładnie to poskładałeś z tymi wykresami i opisami. Prawdziwe kompendium modów w De wyszło. To lubię Patrząc na Stage 1 w NA to bardzo ładny przyrost jak na De. Ale porównując z DE to jednak słabo było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BART55940 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czesc Cooba. Dzieki bardzo za pokrywe zaworow i blotnik,pokrywa juz pomalowana i wypieszczona. Jak zrobie liste gratow,ktore jeszcze potrzebuje to podjade chyba do ciebie i wycenimy wszystko,ok? Zapraszam do siebie: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=38391 Dzisiaj moze wrzuce foty pokrywki,bo mam zamiar ja dzis zalozyc. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bochen Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Coobcio, Witam wyczytalem gdzies ze zprzedajesz zestawy podnoszace moc jak to wyglada ?? moj email Bochennnn@wp napisz mi jak mozesz, jak to wyglada co w tym zestawie jest itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 to chyba takie rzeczy to na PW a nie kotlety odgrzewać takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dobrze że ktoś odświerzył ten temat bo jeszcze przed wakacjami planuję powrót Turbo Krowy tylko trochę kolor się zmieni i wlezie nieco mniejsza bardziej uliczna suszarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 fajnie cała stajnia z okna się prezentuje - pracuję na przeciwko parkingu kiedyś muszę podbić po robocie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A może kiedyś kompresor do czerwonej, żeby było sprawiedliwie wałek od klimy kreci sie na luzie Swoją drogą, ta Twoja , w jedynym własciwym kolorze aż się prosi o ręke mistrza. :one: Tylko ta kiera po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 to ile jest teraz warta ta srebrna primka po tych modyfikacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wóz nie na sprzedaż... Tak pi razy oko jak ją zrobię będzie warta jakieś 16-18 tyś ale miny gości których obejdzie w bardzo ekskluzywnych wozach - bez cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Coobcio powinieneś wyjaśnić, że już nie chodzi o srebrną. Masa ludzisków nie wie, co masz w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi