Coobcio Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Nie ma to jak siła dwóch serc No składaj skłądaj to do kupy, poweidz czego ci jeszcze brakuje to bęziemy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 zakupiłem używany kubełek od dobrego ziomalka Pasy od Coobcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Heh, od tych pasów zaczyna każdy prawdziwy tuningowiec Sam takie miałem, a teraz mam Sparco 4pkt - są o niebo lepsze Powodzenia z montażem kubła. Powiedz jak masz u siebie w budzie podłogę? Tzn. czy masz tego garba do którego przykręca się przednie mocowania seryjnego fotela czy masz to wyrżnięte?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Kubeł mocowany jest do klatki.. zrobie fotki podłogi to zobaczysz ocb :wink: Pasy w zupełności wystarczające... Mocowania do pasów też są profi wspawane w bude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Oki, to czekamy na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Nagrzewnica, wentylator i ten cały syf do nawiewu siedzi... Kokpit też został poskładany do kupy... Xzandafer, tu masz obiecaną fotke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Hohoho to robota pełną parą leci... Buduj tego super 2000 - może zdąrzysz przed Kosy Primerą Turbo Jeszcze zimny dolot walnij z nadkola i wydech dokończ - niech to zacznie mruczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ladnie ladnie... qrde ja chce klatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ladnie ladnie... qrde ja chce klatke To se kup... Wielkie mi halo, połowa z nas by chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja chce miec mocne auto ale cichociemne i zebym mogl rower do srodka wrzucic :wink: wiec pozostaje w tej czesci bez :grin: sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Kicek czego nei informujesz o robocie ?? Motor już prawie siedzi tak ?? DAwaj fotki i najświerzsze informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Poddałem sie ... N14 nie wyjedzie... napewno nie w tym ani w przyszłym miesiącu... Na torze też Mnie nie bedzie ... Przykro Mi... Główny powód: -brak $$$$$$$ :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 W mordę... a dużo CI brakuje ? Czego brakuje żeby sunny jeździł - poza sprawami rejestracyjnymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 W mordę... a dużo CI brakuje ?Czego brakuje żeby sunny jeździł - poza sprawami rejestracyjnymi ? dosyć mam go już... poprostu... rozsprzedam go na części ... i tak mam juz plecy i tak :neutral: PROSZE MODA O ZAMKNIECIE I USUNIECIE TEMATU ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 daj spokój Kicek!!!!!!!!!!! Nie łam sie stary!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja tez myslalem ze posiekam swoje auto albo wyrzuce do jeziora ale dalem rade. Tobie tez sie uda!!! Powiedz co sie dzieje z Nismo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 własnie mów, pomozemy!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kicek nie gadaj takich rzeczy, jak mam coś co ci Potrzeba do ukonczenia go to wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 99% za mną... Jutro pan dokończy wydech i musze zrobić jakieś 300km co by sie ułożył motor :wink: Na Torze Lublin wystartuje ale.... nie bede pałował do końca :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 zderzak z GTI ja widze no no - bardzo męski Motor juz pali ? Kubeł się trzyma ? More Fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Fotka z lotu ptaka Kuba.... Silniczka nie odpalałem, czekam do jutra... Aku przeniesiony za fotel kierowcy, wszystko zrobione BEZPIECZNIE... Kubeł siedzi, pasy siedzą, hamulce odpowietrzone, wszystko sprawdzone, zalany olejami,płynami i wszystko o czym zapomniałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jebał pies, pal gruz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czekamy na dalsze relacje. Powiedz gdzie wytrzasnąłeś ten zderzak?! Ktoś z odlewu robi? Kto? Ja też kcem taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czekamy na dalsze relacje. Powiedz gdzie wytrzasnąłeś ten zderzak?! Ktoś z odlewu robi? Kto? Ja też kcem taki Allegro ziommmm :wink: :wink: :wink: , szukałem go 2 miesiące... Ktoś wystawił aukcje i nie wiedział co sprzedaje Kupiłem go za UWAGA 140zł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Aaaaaaa.... Dlaczego ja tego nie widziałem :?: :x :oops: :roll: I to jest piekne, ja tak kupilem nabe. W opisie bylo napisane: Sprzedam nabe nie wiem od jakiego auta, chyba nissan Gratula Kicek Koniec mojego OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi