Gość Kicek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ide spać.... od 7 rano składam o 15 jestem ustawiony na robote wydechu... pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 bardzo ladne SUnnY, podoba mi sie, zycze powodzenia w konczeniu projektu i oby tak dalej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nie ma to jak przod gti.bo te zwykle to kapucha :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No doszły mnie słuchy że Sunny już zapierdziela - tylko są problemy ze środkowym tłumikiem, że wypalony jest i głośno wchuj. Zabieram go od Ciebie w NIedizele po torze bo i przy okazji musze ze swoim pojechać na wizyte do EL-teca bo k**ewsko rezonansuje i brzęczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 SPRZEDANE... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Rajdówka Kicka sprzedana. [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] No koniec tych żartów - pokaż Kicek jak to podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...8D477F117746C9F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No pięknie, idzie tak jak mój. Zaczy się kolejny zdrowy GTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 kurde slabo widac ten licznik , i akurat jak dochodzi do 100 to znika obraz z tego co tam mozna dojzec to ponad 8 sek jest do 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 no gratki kicku wreszcie się uspokoiłeś i poskładałeś wszytko do kupi jak trzeba. Pokarz mi fotki jak na nowym tłumiku to się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Coobcio ostro daje co??? podobnie jak twoj http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...CDE3752034EEB8F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 sesja foto... taka Sobie... dla Mnie lakier R1 wymiata... zderzaki lusterka i inne pierdalamenty bedą kiedyś w kolorze... :wink: http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...B1787BA56AD09AE [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] Coobcio ostro daje co??? podobnie jak twoj n taaaaa :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 NO no no teraz to pasowało by zmienić opis w teamcie topicu na R1 Sunny GTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 miałem już okazję jechać tym R-jedynkowym sunnym i powiem że jak na NA zapierdziela ładnie.......... do tej budy tylko suszara i ...... :shock: ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 nie chwal nie chwal,tez jechalem.podaje,ale baty dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Piękna fotka w wydaniu mojej pani: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 super fota :wink: Coobcio katuj KIVIego o ta ultra lekka klape dla Mnie i Samiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Kicek spokojnie, ja teraz i tak wypruty jestem z kasy przez ten wyjazd, a z tego co zrozumialem to zrobienie tej klapy to nie bedzie jakis problem... pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Może jeszcze Jordi będzie chciał taką klape ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Dziś stało sie coś dziwnego... :cry: Auto znowu przerywa :sad: Do Stalowej jednak nie pojade... :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Czyżby kolejna poma paliwa zabita ?? Wydaje mi się że albo jeździsz na oparach paliwa i pompy tego nieprzezywają albo masz zablokowany regulator ciśnienia paliwa i pompa pracuje max swoją wydajnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Czyżby kolejna poma paliwa zabita ??Wydaje mi się że albo jeździsz na oparach paliwa i pompy tego nieprzezywają albo masz zablokowany regulator ciśnienia paliwa i pompa pracuje max swoją wydajnością. Jest nonstop minimum pół baku wachy, wez z sobą w piątek regulator dla Mnie... Kurw.a jak padanie kolejna pompa to chyba go podpale... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Narazie sprawdz swoj regulator - zdejmij z niego wąż ktorym wraca paliwo do baku i zobacz czy jest w nim wacha i czy po przekreceniu kluczyka w stacyjce jak sie zalancza pompa to czy przechodzi przez neigo paliwko. Jak nie to wezme rgulator tylko nie wiem czy cherz taki orginalny czy taki z manometrem jak u kosy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 tiaaaaa regulator nic nie dał :? ale jest już na przyszłość :wink: Czunijk stuku został wymieniony, pompka paliwa też (thx GRE).... Jedyny problem to ten nieszczęsny wałek z SR20De ktory to powoduje zamulanie auta :x Jak by ktoś coś wiedział gdzie taki wałek(sr20DE) dostać w bdb stanie to dajcie znać :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ja mam ale nie wiem ktory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi