Coobcio Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Chłopaki no dosyć już z tym OT... Kicek jakie plany na przyszłość ? cichszy wydech po przez: a) zmiane końcowego tłumika dołożenie dodatkowego c) Turbo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Nadal trochę OT. Dołożyłem jeszcze jeden tłumik przelotowy (między miejscem po katalizatorze a fabrycznym tłumikiem) i ch... jest ciszej. Nie ma jedynie takiego metalicznego przydźwięku przy dodawaniu gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Czyli zdecydowanie lepiej Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 CZyli prawnika i do RMF'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 O sobotniej akcji dzisiaj wszystkie gazety sie rozpisują... Kicek nie łam sie i nie puszczaj tego płazem. RMF może sobie mieć dobrych prawników, ale tu jest ewidentny przypadek. Jeśli nie naruszenie dóbr, to może podejdzie pod ochrone danych osobowych (blachy, Twój głos jest rozpoznawalny). Poradź sie kogoś kompetentnego i uderzaj do nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Będzie Boost :wink: Trzeba grubo iść :roll: :roll: :roll: Konkurencja nie śpi a czas leci 8) Moje SR20 ciągnie oliwe :? Jakieś 0.7 na 1000km :shock: Olej to Midland 10w/50 rozlewany w szwajcarji Ktoś wie OCB? auto nie kopci przy pałowaniu i brak jest wycieków :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Z Odmy moze wydmuchuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 sonsiedzi ci kradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A przy odpalaniu nie kopci :?: Może uszczelniaczami zaworowymi Ci ucieka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 sonsiedzi ci kradną Ty byś mi tego nie zrobił ! A przy odpalaniu nie kopci n Może uszczelniaczami zaworowymi Ci ucieka n To odpada całkiem, zostały wymienione przy remoncie A wiec zostają Mi pierścienie :sad: Teraz jeszcze wiekszy shiz... Nie ma 2 biegu :twisted: To że w nismo wypada 5 bieg to chyba norma po jakimś tam przebiegu ale u Mnie brak jest dwójki :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Sluchaj a propos tej skrzyni, czy wczesniej Ci dzwonila? Ja slysze jakies dzwonienie przy redukcji i jak dodaje gazu przy jeszcze nie do konca odpuszczonym sprzegle :? Może to u mnie to też padajaca skrzynia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Może jakieś newsy, co ze skrzynką ? Szykują się wałeczki jakieś ? A może DET'a zawzięcie szukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 kicek kupuje s13............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 razem będziecie się lansować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 z jednego gruza w drugi albo zamienił stryjek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 kicek kupuje s13 Ta informacja też jest prawdziwa... razem będziecie się lansować ? Jasne tylko że ja kupie z motorem 2.4 bez T powered by LPG wyłącznie do lansuuu z jednego gruza w drugi nalbo zamienił stryjek ... Tak Łukaszu to też jest słuszne określenie Pozdrawiam wszystkich 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 czasem cie Kicek nie rozumiem a DET kiedy?? moze na wiosne jakos sie ustawimy swoimi DETami :razz: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Uuaa widze kolega Kitket po cihutku siedzi, a w miedzyczasie grube rajdowe plany szykuje BTW startujesz w KJStec w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 To ja też S'ke kupuje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 a Kitket siedzi i kmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 N14 sprzedane... Zostaje w Lublinie, nowy właściciel idzie grubo w N/A )) będzie kolejny pionierski projekt :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 vvl ? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Kicek twój też zły nie będize S13 z RB25DET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Kitket sprzedaj wreszcie trochę tych dupowozów i zrób jakiś konkretny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 vvl ? SR20VE wychodzi taniej niż przeróbki w SR20DE no i seria robi robotę icek twój też zły nie będize S13 z RB25DET Kuba twoje SR20VE też nie będzie złe Kitket sprzedaj wreszcie trochę tych dupowozów i zrób jakiś konkretny projekt Szykuje sie męski driftowóz w Lublinie powstaną dwa RB25DET w budzie S13, jeden jako democar i mój uliczny sztoros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi