Gość Nori Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 :mrgreen: Witam wszystkich. Już kiedys pytałem o wspomniane w temacie amortyzatory. Jednak teraz chciałbym zapytać czy nie wiecie jaka jest siła tychże amortyzatorów. Gdzieś czytałem czy tez słyszałem, że jest to 500N, nie wiem czy to jest wartość prawdziwa?? Potrzebuje tych danych bo istnieje firma, która dorabia te elementy na zamówienie. Trzeba jedynie podać wszystkie wymiary i siłę na jaką potrzebne są amortyzatory. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Trzeba by wziąść od kogoś znajomego i dać im do zmierzenia, myślę że więcej osób była by zainteresowana bo w HB to często pada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 U mnie też ciężko chodzą, więc byłbym zainteresowany ich wymianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przempu Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam, Ja rowniez bardzo jestem zainteresowany! Prosze o jakis kontakt. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=88362284 to znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nori Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam,Ja rowniez bardzo jestem zainteresowany! Prosze o jakis kontakt. pozdrawiam Podam Ci adres strony inernetowej na której znajdziecie wszystkie potrzebne informacje. Dodam od siebie że można z nimi na gg złapać kontakt odpowiadają w miare mozliwości na zadawane pytania. www.eurotechnika.com.pl Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.