Gość bomert Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam Ukradli mi wycieraczki dzisiejszej nocy. Czy ktoś z szanownych forumowiczów podałby mi wymiary (swoich juz nie zmierzę ) PS Opcji szukaj użyłem - nie znalazłem niestety. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 530mm i 475mm powodzenia a tak wogole to polecam wycieraczki championa, ladnie zbieraja i nie piszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bomert Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 WitamUkradli mi wycieraczki dzisiejszej nocy. Czy ktoś z szanownych forumowiczów podałby mi wymiary (swoich juz nie zmierzę ) PS Opcji szukaj użyłem - nie znalazłem niestety. Slabo uzywales: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ght=wycieraczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.