Gość Bartas Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Witam wszystkich. Jakie alu najlepiej założyć do N15 1.4?Zastanawiałem się nad 15-195/55 lub 15-195/50. Które są odpowiedniejsze?A może ktoś ma inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 15 a opony proponuję195/50 miałem takie i było dosyć miękko.większych felg nie polecam bo 1.4 bedzie się tylko na nich przemieszczał a nie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Ja mam w swojej N15, felgi 15" oponki 195/50/15, tzn jeszcze mam ponieważ sprzedaje je na dzniach i zakładam najprawdopodobniej 17". Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Ja mam w swojej N15, felgi 15" oponki 195/50/15, tzn jeszcze mam ponieważ sprzedaje je na dzniach i zakładam najprawdopodobniej 17". Piotrek ale ci spuchnie almerka moja się strasznie zamuliła na 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Ja mam w swojej N15, felgi 15" oponki 195/50/15, tzn jeszcze mam ponieważ sprzedaje je na dzniach i zakładam najprawdopodobniej 17". Piotrek hehe masochista :wink: raz brak przyspieszenia dwa kazdy dolek na naszych drogach bedziesz czul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 hmmmm, zobaczymy, zobaczymy. Liczę sie z tym że osiagi pogorszą sie, będe wolniej jeżdził... Po drugie, będe musiał jeździć ostrożniej co ma też swoje plusy . Jeździłem na 17" ale większym samochodem, Renault Laguna 3.0 V6, Mercedes W211 E 320, i tam wogóle nie było czuć że są takie duze koła, ale auto dużooo wieksze no i moc w przypadku jednego i drugiego to ponad 200 koników. Póki co felgi 17" już kupione, może uda mi się jeszcze kupić oponki to może jesze w tym sezonie pośmigam, jeśli nie to w przyszłym napewno. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 jakie kupiłes, jaka nazwa i model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 elllo! ja mam z briefie zapisane 195/55/15 i takie nie kłamią licznik przynajmniej! a ze na 17kach muli to prawda ale tez zalezy jaka szerokosc kapcia polecam 205!trzymajcie niech moc nissmo bedzie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 jakie kupiłes, jaka nazwa i model Kupiłem felgi firmy Zender, 17" szer. 7", ET 35. Bardzooo mi się podobają, jak założyłem na samochód to wygląda za....e, szkoda tylko że nie mam opon i chyba nie dam rady kupić jeszcze w tym sezonie, ponieważ chcę kupić jakieś dobre oponki, rozmiar 205/40/17 albo 205/45/17. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 chć dawno to było jakie opony kupiłeś???????????? i jak się jeżdzi????????? ja sobie kupiłem 16'' na 7.5 i nie wiem jakie opony założyć tak żeby było dobrze i tak żeby nie tłukło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Hehe faktycznie dawno to było, ale w innych postach wspominałem o wrażeniach z jazdy wyglądu itd.... Oponki kupiłem w rozmiarze 205/40/17 zarówno przód jak i tył. Przód to Dunlop SP Sport 9000, tył Michelin Pilot Sport. Jedne i drugie polecam, teraz wiem co to znaczy dobra opona, a co za tym idzie przyczepność na mokrym, szybkie pokonywanie zakrętów itd. Żałuję jednak teraz, że nie kupiłem 215 bo 205 skromnie :? wygląda na feldze 17" .... P.S. Wbrew opiniom, - że się jeździć nie daje po naszych drogach, - że samochód jest zamulony - że wiecej pali itd to wszystko jakby troche wyssane z palca...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 A może ktoś ma założone 215/45(55) R16 prośiłbym o relacje wrażenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi