Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

N 15 tunnig

Guest janeks13
 Share

Recommended Posts

no to sie chyba kolesiowi pomysly skonczyly i teraz juz tylko kolory zmienia...

a tak na marginesie to mi sie nie podoba - no ale to moje zdanie...

nie jest źle, ale po co koles zalepił kierunki ?? ;)

no i te wystajace koła z tyłu - bleeeeeeeeeeeee

Znów się potwierdza, że nie zaglądacie na stronę główną... Ta Almerka wisi tam od zarania dziejów...

http://www.nissanklub.pl/prezentacje.php?p...;p=10&tid=1

pzd

tam nie można jej skomentowac. tak jak sie komentuje newsy tak i prezentacje można komentowac :]

no nie? :)

Mase roboty wsadzone w auto a ma tragiczny silnik Disela który nie zapewni osiągów nawet na poziomie beznynowego 1,6 czegoś tu nie rozumiem...

Ciekawe co ma w nim nadłubane że osiągnął z neigo 100KM - bydnajmniej nie samym filtrem poweitrza.

Co do resztym to hmmm. zderzak przód i ten bad lock mi się nie podoba, jeszcze mozna by nieco nadkola z tylu poszerzyć żeby kapcie tak nie wystawayły.

ja tez nie do konca kapuje czemu gosc tak zabral sie do samochodu (no ale na tym chyba polegaja rozne podejscia do tuningu). musial wlozyc kupe kasy w auto, a czy nielepiej byloby zmienic silnik na sr20 a reszte kasy wlozyc w styling? auto wygladaloby b.dobrze i jezdzilo jeszcze lepiej... a tak "only looks..."

pzdr!

ja tez nie do konca kapuje czemu gosc tak zabral sie do samochodu (no ale na tym chyba polegaja rozne podejscia do tuningu). musial wlozyc kupe kasy w auto, a czy nielepiej byloby zmienic silnik na sr20 a reszte kasy wlozyc w styling? auto wygladaloby b.dobrze i jezdzilo jeszcze lepiej... a tak "only looks..."

pzdr!

Podobno niektórzy tak mają...

niestety, ludzi nie zmienisz

no sory ale niewiem o co wam chodzi...

moze koles sie niesciga tylko lansuje?

przeciez niekazdy musi miec niewiadomo jaka moc pod maska....

na tuning szołach niewygraywaja auta lekko zmienione wizaulnie z 1000koni pod maaska

a bardzo zewnetrznie przerobione, bo to konkursy "wizual"..

osobiscie wole miec pare koni mniej a jezdzic ekonomicznie (lansowaac sie) odjebanym autem..

wogole to marzy mi sie by miec jedno auto do lansu (moze byc nawet klekot)

a drugie -> wydmuszka na jazdy w nocy i zawody...

albo można połączyć jedno i drogie, auto po przyjemnych dla oka zmianach wizualny i stano koni pod maską...

czasem niemozna :D

bo wbrew pozorom zrobienie autka "mega" z zewnatrzn jest baaaardzo kosztowne...

dla przykladu : pug 307 - cena auta 50tys, dolozone 40-50tys juz

(a dopiero zdobyl 1 nagrode:P i dalej sie zmienia:D)

teraz nic nie stoi na przeszkodzie żęby te 20-30 tyś wpakować w napęd tego 307 :D

no sory ale niewiem o co wam chodzi...

moze koles sie niesciga tylko lansuje?

przeciez niekazdy musi miec niewiadomo jaka moc pod maska....

to co ktos robi z samochodem to moim zdaniem jego prywatna sprawa. jednak staram sie rowniez pamietac ze samochod sluzy glownie do jezdzenia :) wiec jezeli "modyfikujemy" nasze autko to przydaloby sie zrobic cokolwiek z tym jezdzeniem... nie stoi to przeciez na przeszkodzie temu zeby wyglad byl mocno zmieniony. zreszta tak jak mowilem - to sprawa kazdej osoby. pzdr!

najwarzniejsza zasada odnośnie samochodu to moim zdaniem: AUTO MA CIESZYĆ

Robiąc co kolwiek u siebie tą zasadą sie kieruje, jednych kręci wygląd a innych performance...