Guest deniro Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 nawalilo mi sprzeglo objawy: pedal dziwnie drga ma wibracje i slychac jakby grzechotanie kulek lozyskowych podczas jazdy. prawdobodobnie jest to lozysko oporowe 90% albo docisk nie jestem pewien stad moje pytanie: musze wyjechac w trase 500km czy dojade do konca? co sie moze stac? :?: dodam ze sprzeglo sie nie slizga i biegi normalnie wchodza a calosc tzn tarcza docisk lozysko zmienialem ze 3 lata temu.. :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ja bym nie jechal, gdyz drgania moga rozwalic lozyska w skrzyni biegow, a wtedy naprawa bedzie o wiele drozsza. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ja bym nie jechal, gdyz drgania moga rozwalic lozyska w skrzyni biegow, a wtedy naprawa bedzie o wiele drozsza. Pominąwszy koszty wynajęcia lawety do przyholowania auta z rozpieprzonym sprzęgłem... Odpuść. pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Ratuj sprzegło jak jeszcze możesz, ja miałem podobną sytuację w Mazdzie, ale uparcie jeździłem dalej i rozpieprzyło mi docisk, tzn. pokrzywiło i powyłamywało niektóre blaszki od słoneczka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.