Pawcior Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Lexan, nawet sie nie zastanawiaj tylko śmiało naprawiaj 8) Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chstr Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ja to bym naprawił, zobaczył jak się jeźdi i wtedy się zastanawiał. Jak wszystko będzie działało tak jak przed dzwonem to luzik. Trzymam kciuki i powodzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czeczen Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 hey LeXaN widzialem wlasnie powiekszone zdj twojego krazownika i nawet kolpaczki masz takie same jak ja mam nadzieje ze niedlugo znowu wyjedziesz na ulice i wtedy smierc malczanom nie nawidze urzadzen drogowych od czasu jak sam malo w takim nie stracilem swego cennego zycia. Atak na marginesie na ile ci dali gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no i autko gotowe!! nawet niepoznac ze cos z nim bylo :wink: jedynie w sobote mi jeszcze atrape musi jeszcze raz pomalowac bo sie jakos lakier zepsuł... ale to nie problem wazne ze autko wkoncu jest sprawne, jeszcze tez tylko 1 halogen dokupic musze :mrgreen: koszt calkowity naprawy 1520 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 no to ładnie;];] oplacalo sie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 ważne że gira nie jest przestawiona. Reszte da sie naprawićtakżę bym sienie zastanawiał ino naprawiał i znów byjał siemicrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Oj, oj, oj... polroczny temat jakas "kura" odgrzebala A zeby nie bylo OFF... Lexan, kiedy na jakis spocik sie wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Był całkiem niedawno (6.07.2006) na małym spociku ze mną . Lemur piszesz się na taki, jak następnym razem będę w Rybniku? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Domiss, ja tak, pod warunkiem, ze bedzie to w okolicach godziny 19tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ważne że gira nie jest przestawiona. Reszte da sie naprawićtakżę bym sienie zastanawiał ino naprawiał i znów byjał siemicrą hi hi rzeczywiście ambitny klubowicz z zamiłowaniem do historii ale dzięki za troske 8) co do spociku w Rybniku to jestem jak najbardziej za tym żeby powtórzyć w kameralnym gronie ale jeszcze lepiej jakby sie to mogło rozwinąć i jakaś większa liczba autek z okolicy Rybnika, Wodzisławia , Żor itp by sie zebrała... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Lemur właśnie o to chodzi, że na taki kameralny można się łatwiej umówić tak, aby wszystkim pasowało i do tego nie było daleko . Nie wiem tylko jeszcze, kiedy będę w Rybniku ani na jak długo, ale mam nadzieję, że się uda w październiku... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi