Gość scarab Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 moje halogeny zakupione, czekam na przesyłkę i biorę się do montowania, najwyższy czas zrobić coś ze swoją N15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozlow Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Hmm... Jeżeli chodzi o guzik to kupiłeś dodatkowy guzik od świateł przeciwmgłowych? Jak kable pociągnąłeś przez deske?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scarab Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 halogeny już mam, patrzyłem jak wygląda sytuacja i trochę się zdołowałem, nie ma mocowania na halogeny w zderzaku, i nigdzie nie widzę dwóch takich samych wtyczek, tu pytanie i prośbą do posiadaczy N15 z fabrycznie montowanymi halogenami, w miarę możliwości zrobienie zdjęcie wtyczki przy halogenach, chyba że ktoś jest z warszawy i chętny do pomocy to gdzieś można się spotkać żebym mógł obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi