Gość malyboa Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam to ja mam pytanko, bo podswietlenie konsoli mi nie działa prawdopodobnie bezpiecznik ... ale czy znalazł ktos wkoncu gdzie owy jest? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 mam pytnie czy w soniaku 14lx 16v 93r sa jakies bezpieczniki od kontrolek przy wlacznikach od ogrzewania tylnej szyby i przeciwmgielnych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arsqu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 mam primera 2.0 d i po opisach bezpieczników nadal nie wiem który bezpiecznik jest od świateł przednich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość habaj Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A czy ktoś wie który bezpiecznik odpowiada za światła długie ? Czy to DRIVING LAMP ? Jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domel Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) Fajnie, prawie wszystkie już są. Wątpliwości pogrubiłem. Nadal zastanawiam się na jakim bezpieczniku są: -szyberdach O ile się nie mylę od szyberdachu jest bezpiecznik od lewego pozycyjnego (ze względ na datę maila to jedynie informacja a nie odpowiedź ) Z kolei już w innym temacie jest odpowiedź że od kontrolki airbag(zapala się pry przepalonym),zegarka jest bezpiecznik oświetlenia wnętrze. Edytowane 19 Września 2009 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hm orientuje sie ktos czy jest bezpiecznik od swiatla wstecznego , wyminilem żarówkę i dalej nie dziala ( moze wina czujnika przy skrzyni o ile dobrze sie orientuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 hm orientuje sie ktos czy jest bezpiecznik od swiatla wstecznego , wyminilem żarówkę i dalej nie dziala ( moze wina czujnika przy skrzyni o ile dobrze sie orientuje ) najprawdopodobniej oberwał Ci się kabelek przy czujniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wilku900 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 U mnie tez nie swiecila lampa wstecznego a powodem byl przetarty kabelek na czujniku przy skrzyni... 3. AUTO CHOKE FUEL PUMP- pompa paliwa/rezerwa?- no wlasnie nie orientuje sie ktos czy to jest od pompy paliwa czy od rezerwy?bo moja lampka rezerwy sie zaswiecala, (swego czasu dosc czesto ) a potem pewnego razu sie nie zaswiecila i nie swieci do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 U mnie tez nie swiecila lampa wstecznego a powodem byl przetarty kabelek na czujniku przy skrzyni... 3. AUTO CHOKE FUEL PUMP- pompa paliwa/rezerwa?- no wlasnie nie orientuje sie ktos czy to jest od pompy paliwa czy od rezerwy?bo moja lampka rezerwy sie zaswiecala, (swego czasu dosc czesto ) a potem pewnego razu sie nie zaswiecila i nie swieci do dzisiaj Choke to ssanie po angielsku. Taki napis jest na dźwigni ssania w japońskich moturach z gaźnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miska Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dodam pare zdjec z bezpiecznikami z programu diagnostycznego po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wilku900 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 to zdjecie bedzie bardzo przydatne.dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domel Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A który jest od tylnego światła przeciwmgielnego ?? Bo coś mi nie działa :/ Jak nie bezpiecznik to co to ewentualnie mogło by być i jak to sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam ! orientuje sie ktory bezpiecznik jest od podswietlenia deski ? mam gdzies zwarcie i wywala mi bezpiecznik od tylnego prawego swiatla gdy właczam swiatla a zarazem nie mam podswietlenia deski .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość momopole Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 szybkie pytanko pod który bezpiecznik jest podpięty centralny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janis12 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam. Mam takie małe pytanko.Jaki bezpiecznik powinien być w "Rear defog" czyli chyba ogrzewanie tylniej szuby.Nadeszła zima i nic nie widać z tyłu. HIHIHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 20 A o ile to bezpiecznik nawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janis12 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A jak nie bezpiecznik to co mogło nawalić?? Nie zapala mi się nawet kontrolka na przycisku jak chce załączyć ogrzewanie . Wygląda na to że nie dochodzi nawet napięcie do przełącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zilion89 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 koledzy, chciałem zapytać który bezpiecznik odpowiada za podświetlenie zegara zbiorczego w primerze p11.144, chodzi mi o ten wyświetlacz który pokazuje godzinę, ilość przejechanych km, średnie spalanie itd, w prawym dolnym rogu, miałem tam niebieskie fabryczne podświetlenie, i nagle przestało świecić pół tego wyświetlacza, a na drugi dzień reszta;/ w dzień jeszcze daję rade, bo cokolwiek widać, niestety w nocy brak podświetlenia nie jest przyjemna;/, proszę o radę, co mogło się stać, czy spaliły się żarówki, dzień po dniu, czy to coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Niestety trzeba wyciagac licznik i do wymiany zaroweczki od podswietlenia tego wyswietlacza. Ja zalozylem ale sa troche za slabe. Jak bede likwidowal zimne luty od zegara paliwa to wymienie o wiekszej mocy zeby w nocy bylo lepiej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sispaporcip Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam. Muszę podzielić się z wami nowym miejscem do reklamowania i w tym celu zapraszam do Katalog seo absolutnie za darmo możecie się reklamować. Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam. Muszę podzielić się z wami nowym miejscem do reklamowania i w tym celu zapraszam do Katalog seo absolutnie za darmo możecie się reklamować. Z poważaniem podziel się kanapką lepiej frędzlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kielich Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam Mam problem z nissan sunny N14 przepala mi cały czas bezpiecznik ROOM LAMP. Podczas wkładania następnego widać małą iskrę, jakby była gdzieś zwara. Najgorsze jest to że problem się powiększa i przepala się dodatkowo bezpiecznik od kierunkowskazów i tylne światła. Nie wiem gdzie szukać problemu, przepatrzyłem kable w pulpicie żadnych zmian nie zauważyłem. Czy jak pojadę na komputer to wyświetli mi miej więcej gdzie szukać problemu. Elektryk jak tylko usłyszał że to nissan nie chce się tego podjąć. Spędziłem już trzy dni nad tym dziwactwem. Ma może ktoś jakiś pomysł, trop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernii Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 a jest gdzies bezpiecznik od spryskiwaczy reflektorow przednich bo cos mi nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paveu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A podświetlenie deski rozdzielczej w n16? Albo jestem ślepy, albo faktycznie nie napisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A podświetlenie deski rozdzielczej w n16? Albo jestem ślepy, albo faktycznie nie napisano. a widzisz w jakim dziale jesteś ??? raczej jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi