Gość Jorgus Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam Czy ktos sie orientuje gdzie mozna zdobyc reflektory jakies inne niz seryjne? Moze jakies soczewki albo xenony? :twisted: hehe To samo pytanie jesli chodzi o lampy tylne? Z gory mowie ze nie chodzi mi o tylne lampy z bialym kloszem - mam bardziej na mysli lexus style. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Z tego co mi wiadomo w polsce nie ma tylnych lamp lexus do k11,i za granicą chyba tez :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Nikt nie docenia mikry ja szukałem czegoś takiego do k10 ale nawet sobie nie robiłem nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam Czy ktos sie orientuje gdzie mozna zdobyc reflektory jakies inne niz seryjne? Moze jakies soczewki albo xenony? :twisted: hehe To samo pytanie jesli chodzi o lampy tylne? Z gory mowie ze nie chodzi mi o tylne lampy z bialym kloszem - mam bardziej na mysli lexus style. :twisted: Ksenonow i soczewek do przodu nie uswiadczysz, chyba ze samorobki. Azja ma kilka odmian tradycyjnych lamp, o roznej konstrukcji wewnetrznej, przyciemniane itp, Co do tylu to pozostaje Azja :mrgreen: tam odmian lampek bylo naprawde sporo.Klikać Ale to raczej nieoplacalne ciagnac lampy z japonii albo tajwanu. A typowych lexus lookow (zwanych przez niektorych zlosliwcow gej-lookami ) nie uswiadczysz. Z niefabrycznych lamp tylko te biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 :twisted: Czyli pozostaje mi wdupczyc jakos swiatelka z golfa 3 z ringami i dopasowac blachy :twisted: a tyl przyciemnic albo zrobic caly na czerwono :twisted: (apropos - nie wiecie ile i jakie rozmiary sa DIODY LED do podswietlenie stacyjki i konsoli srodkowej? k11 ofkorz :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Ja to zrobiłem tak wyszło mi ok. 20 diód :arrow: FOTKA ZEGARÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 dosyć nie dawno widziałem tylnie lampy do k-11 typu lexus ale sprawdzałem i juz nie ma niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Akira Mozesz mi powiedziec gdzie i za ile mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chstr Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Chyba jestem jakiś inny bo jak dla mnie to lexus style to największa wiocha z możliwych. Osobiście najbardziej podobają mi się lampy białe na allegro za 299zł ale jak pisał filipfm nie mają homologacji no i przy stracie jednej ciężko będzie dostać drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Poszukajcie na niemieckich stronach tuningowych fajną micre tam widziałem k11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 rodzaji swiatel na tyl do micrusia jest mnustwo ... tylko jak je dostac http://performancemicra.co.uk/k11taillights.html tu sa tylko ze biale... te same co teraz sa na allegro :diabel: http://rallynuts.com/motorsport/K11_Exterior_2087/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 bi-xenon 1600zl, pytalem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 zgadza sie bi-xenony badz xenony mozn asobie zrobic. dajesz lampy polerują ci i wkładaja soczewke z zyroskopami itd.... troche drogo co do tylych to na allegro sa w sprzedazy za 200zł biała odmiana tylnych lamp ale z zastrzezenim ze nie maja homologacji bo azjatycke... ja z kolei aby cos sobie odmienic w lampach amowilem nowy komplet przednich (refresz heheh) za 200zł powiem szczerze ze roznica byla powalajaca w oswietleniu drogi.. z tylu zas zakładam jedną lampe od wersji angielskiej i swiatlo cofania przekladam na dolna czesc zderzaka (albo przeciwmieglne zaadoptuje od 206-tki.... jeszcze nie wiem) ps jak wiadomo wersja angielska ma lustrzanie odbite swiatał (przeciwmieglne i wsteczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 dzisiaj wymienialem postojowki ...i musze to napisac ... co za #$%@^ $#%$#% $%^^& zaprojektowal reflektor zeby postojowki wymieniac przez otwor od zarowek !!!! 15 min mi to zajelo ... + 20 min na wyciagniecie zarowki ktora mi przy okazji wpadla do reflektora i wyjsc nie chciala..... :028: :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 coyot heheh ja mialem 2 komplety reflektory i w kazdym inaczej byla postojowka ale w kazdym wyciagalo cie calosc na zewnatrz w tym modelu co mam to poportostu sie ciagnie za kabelek i gniazgo z zarowka wychodzi w poprzednim trzebyylo calos przekrecic o 45 stopni i tez wychodzilo .. w szoku jestem ze musisz wymieniac przez otwor od h4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi