Gość Misiek_okecie Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Dzis zauwazylem w garazu ze na podlodze, pod silnikiem, po srodku mniej wiecej robia sie czarne plamy jakby olej, plamy nie sa duze ale i tak mnie martwia. Co to moze byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 proponuję sprawdzić połączenie skrzynia-silnik a nawet półosie-silnik u mnie występowałe ta druga "opcja" (przez chwilowy brak właściwego symeringu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 proponuję sprawdzić połączenie skrzynia-silnik a nawet półosie-silnik u mnie występowałe ta druga "opcja" (przez chwilowy brak właściwego symeringu) Chyba półosie-skrzynia :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Chyba półosie-skrzynia no... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 A ja miałem uszkodzony Siemering w chłodnicy oleju, ale to przy N16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Przyczyna może być różna i żeby jednoznacznie to ustalić trzeba obejżeć silnik od spodu. U mnie np. przyczeną małego wycieku był czujnik oleju. Rozszczelniła się część plastikowa w tym czujniku. żeby to sprawdzić trzeba niestety na podnośnik z autkiem. Przy większych przebiegach może to być simering na wale. Powodzenia w poszukiwaniach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 simering do zrobienia, mieliscie racje. dzieki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 który? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.