Gość pawel_s Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 nie byłem dawno na forum... uporałeś się Paweł z głowicą??? Jeszcze nie teraz zapowiada się walka z warsztatem Gdybym miał połowę tych problemów co ty paweł_s ... jeździłbym od dawna innym autem. Już się nieraz nad tym zastanawiałem, ale władowałem w ten samochód kupę kasy i nie licząc tego zasranego silnika jest w idealnym stanie. Ale może będziemy musieli się rozstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przema77 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 a co sie stało w warsztacie??? coś spieprzyli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 a co sie stało w warsztacie??? coś spieprzyli???? Na pewno nie zostało to zrobione jak należy: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=15005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 kazdy sie czai z chipem lub IC - ja tez, bo nosze sie z zamiarem sprzedazy, wiec szkoda ladowac kasy, do tego wszystkiego mam bialego - wiec dodatkowo bedzie problem ze sprzedaza ;(( tak swoja droga trzebaby wszystko posprawdzac zgodnie z manualem - mysle ze gdzies jest jakis myk - bo turbo powinno byc oszczedniejsze od zwyklego diesla - w przeciwienstwie do benzyny nie musi miec scisle okreslonej dawki paliwa w stosunku do ilosci powietrza... wiec cos gdzies popuszcza albo przeklamuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzemienio Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja mam primerke 1999 p11 2.0 td jak ja kupiłem paliła mi 10.5 bez włączonej klimy wymieniłem filtr powietrza ale w mieści i tak nie mogę zejść ponizej 9. Średnio od 9,2 do 9,5. musze chyba wyregulowac cos. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Polecam odwiedzić pompiarza. Po regulacji nie należy spodziewać się cudów. Ja w mieście nie mogłem zejść poniżej 7,6 l na setkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi