Gość Decy Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 panowie co to znaczy?????? Data: second-hand vehicle, 124 kW (169 PS), petrol, Manual gearbox, MOT technical inspection: 11/06, 2/3 Doors Extras: ABS, Central locking, Electric windows Description: NUR DIE ALU FELGEN BORBET 16 ZOLL Dealer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Data: second-hand vehicle, >>> ostatni właściciel 124 kW (169 PS), petrol, Manual gearbox, >>>moc 169KM, benzyna, skrzynia biegów manualna MOT technical inspection: 11/06, >>>przegląd techniczny do 11/06 (TIV) 2/3 Doors >>> 3 drzwi Extras: ABS, Central locking, Electric windows >>> wyposażenie dodatkowe: ABS, centralny zamek, elektryczne szyby Description: NUR DIE ALU FELGEN BORBET 16 ZOLL >>>albo jest na 16" Borbetach, albo sprzedają bez nich, bo niejestem pewien. Mam nadzieje, że w miare sprawnie przetłumaczyłem, bo ani troche nie znam niemieckiego. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Decy Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 dzieki Ci wielkie w miare ok.. chodzilo mi przede wszytstkim o ten description... i mam kolejne pytanie Description: MUR IN TEILE ABZUGEBEN PREIS NACHFRAGEN JE NACH TEIL DANKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Szukam szukam i niestety nie moge znależć w necie znaczeń tych słów. Może uda mi się dorwać jakiś słownik to będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 to ostanie nie brzmi zbyt dobrze: do sprzedania tylko w czesciach, dowiadywac sie o cene konkretnych czesci czyli jezeli chcesz cale auto to raczej lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 to ostanie nie brzmi zbyt dobrze: do sprzedania tylko w czesciach, dowiadywac sie o cene konkretnych czesciczyli jezeli chcesz cale auto to raczej lipa Chyba nie to chciał usłyszeć pomimo, że to jest prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 wydawał się taki taniutki a to cena samych felg borbet (nur die Alufelgen) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Decy Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 kurde na tym mobilu mogliby pisac po angielsku bo ten niemiecki straszny jest... aj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.