Gość misiek_83 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Witam.Byc moze byl juz taki watek,nie moglem znalezc.Przymierzam sie do wymiany glosnikow w tylnej polce.Czy ktos moglby mi szczegolowo opisac jej demontaz?Nie chce czegos polamac.Kiedy jako maly gnojek probowalem sie do niej dobrac ale pamietam ze nie moglem.Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 rozumiem że masz sedana 1.musisz położyc oparcia tylnych foteli 2.odkręcić to boczki od foteli (jest to przykręcone jedną srubką na dole i musisz ten boczek wysunąc do góry gdyż jest on zaczepiony na takim haczyku. 3.półka trzyma sie na kilku lub kilkunastu plastikowych spinkach które musisz delikatnie wypiąc zeby ich ni połamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ok bercik,dzieki.A tych plastykowych bokow nie trzeba demontowac po bokach polki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 chodzi ci o te plastiki osłaniające tylni słupek?jezeli tak to ja nigdy ich nie zdejmuje gdy sciągam półke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Oki,wielkie dzieki za pomoc Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Czasem warto poszukać również w dziale "zrób to sam". Sam to niedawno przerabiałem : http://nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=14&a...id=3&tid=42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 W P11 jest tak samo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 NIe wiem, ale pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ok,ktos moze mi powiedziec co to za sruba?Chodzi mi o ta przy boczkach siedzenia.Jaki rozmiar?Klucz czy srubokret?Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ok,ktos moze mi powiedziec co to za sruba?Chodzi mi o ta przy boczkach siedzenia.Jaki rozmiar?Klucz czy srubokret?Dzieki i pozdrawiam Śrubę tą odkręcisz śrubokrętem krzyżowym, znajduje się ona na dole boczku. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 I zonk :sad: Bylem dzisiaj w samochodzie i probowalem zlokalizowac srube.Polozylem oparcia siedzenia i nie widzialem zadnej sruby.Tak na marginesie to ASO mi nie zalozylo jednego boczka tak jak trzeba,lata jakis luzny.Jest odczepiony z tego haczyka,tylko na dole cos go trzyma.Jak zobaczylem ta rdze za boczkiem,to sie za glowe zlapalem #-o Jak juz rozebrali mogli polakierowac fajusy.Mniejsza z tym.To siedzenie trzeba wyciagnac,zeby dostac sie do tej sruby??Nie wiem,moze jestem jakis inny ale nie widze jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Musisz zdemontować siedzenie (nie oparcie). Siedzenie montowane jest na zatrzaskach, wystarczy je "z czuciem" pociągnąć do góry z jednej i drugiej strony i wyjdzie bez problemu. Dopiero wtedy będziesz mógł zobaczyć śrubki mocujące boczki. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ok,teraz rozumiem =D> Wielkie dzieki za pomoc.Pozdrawiam [ Dodano: Pią 21 Kwi, 2006 ] Powitac.Czy ktos mi moze pomoc.Jak zalozyc ta tylna polke teraz z powrotem Przy okazji polamalem trzy spinki te biale :cry: Jak ja wkladaliscie,za cholere nie moge wlozyc tych spinek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi