Gość KIVI Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 To lakierowanie rzeczywiscie dodaje smaku, ale to strasznie ciezka robota-> lakiernik klął jak szewc:) ale efekt jest. Tym bardziej że jak sie zerwie te niepotrzebne maty tłumiące to to zaczyna to straszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 tyl sam polakierowalem to i przod dam rade.. nie bedzie to profi robota ale przez jakis czas bedzie wygladalo tak dobrze jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Te maty ciężkie były ? Powiedz kiedy męskie kocie wałki będą Onboard ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Nie wiem jak ciezkie były te maty ale auto waży teraz w okolicach 950 kg. CatCams spóxnia sie trochę z dostawą->okolica połowy maja dopiero- tak to już jest jak sie chce produkt spoza katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Przyjdzie nam jeszcze troche poczekać na rezultat, 950KG to ciekawy rezultat zwarzywszy na to że siedzi w nim klatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 słyszałem wczoraj ze auto ma 220 koni!!!piekny wynik, tylko można wykres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jeszcze seryjne wałki siedzą i 220KM no ciekawe ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Trochę nie tak. Teoretyczne obliczenia dla tego silnika przy użyciu odpowiednich komponentów maja dać wspomnianą moc. GRE: a Ty masz juz wykres na 600 km? [ Dodano: Sob 15 Kwi, 2006 02:12 ] Mam kolejne fajne rzeczy klape tylną z włókna waga około 1,2 kg oraz zderzak z GTI-R, już robia się prawe drzwi. Sądzę że wymianą tycch elementów uda sie "ugrać" 50 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 o w mordę, jak to możliwe żeby tylna klapa warzyła zaledwie 1,2 KG :shock: Pasuje ! ! ! Zderzaki też są lżejsze jak seryjne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Są lzejsze bo to włókno szklane a nie ABS. Będzie lekki. Jeszcze muszę gdzieś namierzyc maskę i juz bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam nadzieje żę na Czas jazd po torze lublin już będzie buda odchudzona, czekamy na jakiś pokaz możliwości - narazie w wersji Limited Engine Power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ty masz juz wykres na 600 km? nie mam , a ty na 220 masz ?? a tak serio, to fajne toto , szkoda ze nie miałem okazji zobaczyc jak to jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Teraz słabo jeździ-czekam jeszcze 2 tygodnie na wałki-teraz to podejrzewam nie więcej niż 120 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Kivi no nie przesadzaj, Ja na tych walkach miałem 158KM i to na marnym seryjnym kolektorze 4-1 i nie na tak agresywnie przygotowanej głowicy i z odcięciem na poziomie 6500 [ Dodano: Pią 05 Maj, 2006 ] Wykorzystująć chwile pod nieobecność Kiviego natrzaskałem pare zdjęć Oto Naprawde Męski kolektor - nie ma co się spuszczać nad tymi z Ebay.com Grabaż potrafi lepiej: No i Kiviego Sunniacz w trakcie rozbiorki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 nie ma co!!!wymiata ten sunniacz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 no ja tu widze ze nawet holek mialby co pochwalic. piekne nismo stary piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Piekne to dopiero będzie. Rozebrałem go-zawiozłem do blacharza-wszystkie pogniecione blachy zastąpione zostana nowymi i na całości lakierek. A co do kolektora to istotnie majstersztyk- wszystkie rury maja wyliczone 68 centymetrów długości i 51 mm średnicy- ale nie polecam do zwykłych wałków-auto w ogóle nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 JEdzie JEdzie ale tak smiesznie falowo, od 5000 do 5500 się zrywa potem moła łapie do 6500 i znowu zapierdziela... Jeszcze chwila cierpliwości i Cat Cams Onboard będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 no naprawdę męskie NA :grin: nie jakieś turbo.... przynajmniej nie idziesz na łatwiznę, czekam na końcowy efekt i pomiary z hamowni, myśle że dostrojenie tego będzie holernie trudne.... ale życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Dostrojenie wałków bedzie trudne-ale mysle że damy radę. Paliwowymi i zapłonowymi sprawami pokieruje SMT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 pisalem PW ale cos moze nie doszlo... Czy jest jakas mozliwosc zalatwienia drugiej takiej lekkiej klapy?? No bo rozumiem ze skoro jedna jest to i macierz jest i nie trzeba swojej od nowa robic, a to przeciez najwiekszy koszt. Jesli jest mozliwosc zrobienia takiej klapy to how much $?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Teraz auto będzie jeździło w Górskich Samochodowych Mistrzostwach Polski, ale pwenie na 1/4 mili też sie pojawi:) czyżby H-2000?? jeśli tak to zapraszam na PW lub gg8310284 czy Ty przypadkiem nie znasz J.Lesiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Znam Lesiaka-a w górach H-2000 debiut w sopocie tego auta. Już sobie przypomniałem Fiat 125 GTJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Kivi jakie wiesci, buda juz odebrana od lakiernika ? Motor złorzony ?? Te nowe panewki ACL RACE różnią się wizualnie od orginalnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Panewki róznia sie od seryjnych-maja dużo ciemniejszy kolor i teflonowe pokrycie-zobaczymy jak wyjdzie to w praktyce. Auto jeszcze 2 tygodnie sie bedzie robiło-cierpliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi