Gość misiek169 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 coraz częściej nachodzi mnie myśl że juz czas zmienić oponki. szukam info gdzie dobrze i niedrogo zmienić oponki, wyważć i ustawić zbieżność. czyżbym tylko ja myslal o zmianie oponek. ludkowie pomóżcie, mieszkam w wawie dopiero od pol roku a w wulkanizacji jeszcze nie byłem, dlatego potrzebna mi rada osób bardziej obeznanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 W zasadzie każdy zakład wulkanizacyjny pobiera opłatę 20zł od kółka. Być może gdzieś znajdziesz taniej, być może pod Warszawą, ale czy to się opłaci? Musisz przecież dojechać do tego wulkanizatora. Ja wymieniam opony w zakładzie wulkanizacyjnym na Modlińskiej, za stacją Statoil, tam też przechowuję drugie kapcie. Koszt montażu na alusy 20zł/kółko, przechowanie 100zł/4szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Prawda, ceny w kazdym zakladzie sa bardzo zblizone do siebie.. czasami dla 2-5zl roznicy na kole nie warto przejezdzac ilus kilometrow bo wychodzi na to samo. Niestety wiekszosc nie wlicza w to: czasu, przejazdu i innych malo przeliczalnych na pln spraw. Poza tym rowniez kazdy z serwisow ASO rowniez oferuje juz wymiane opon wszystkich marek, co zwieksza ilosc mozliwosci a napewno w rejonie zainteresowania jest kilka warsztatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blue Frog Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 szukam info gdzie dobrze i niedrogo zmienić oponki, wyważć i ustawić zbieżność To fakt, najlepiej gdzieś niedaleko miejsca zamieszkania. Jeśli dobrze widze, że mieszkasz na Bielanach :grin:, to na rogu ul. Gen. Maczka i Rudnickiego jest taki malutki zakład (wjazd od Rudnickiego), obok salonu samochodowego (kiedyś Opla, a teraz chyba Chevroleta). Cen nie pamiętam, ale zakład jest OK. Znalazłam tel - poszedł na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek169 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 dzieki napewno ich sprawdze i dam znac, na bielanach tez są nyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 O kurczę, ale w stolicy drogo, ja zmieniam 4 sztuki za łączną kwotę bagatela 30zł :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jak bym miał rzut beretem do Ciebie, to też bym tam zmieniał, ale jest trochę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek169 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 warszta na rogu maczka i rudnickiego - wymiana 4 oponek 60 zł znalazlem jeszcze warsztacik przy ul wrzeciono 4 zł taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.