ammaimon Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 yhym i rozumiem ze dziala to na zasadzie plug & play czyli poprostu wymieniam i juz ? i ze pasuje tez bez koniecznosci przerabiania wtyczki? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 yhym i rozumiem ze dziala to na zasadzie plug & play czyli poprostu wymieniam i juz ? i ze pasuje tez bez koniecznosci przerabiania wtyczki? pzdr musisz przerabiać wtyczkę i wystroić to Świnką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 dzieki, tak myslalem ze cos by to za latwe bylo pzdr [ Dodano: Nie 09 Mar, 2008 20:04 ] dzis po ciezkich bojach droga eliminacji udalo sie najprawopodobniej (bo musze to sprawdzic jeszcze na kompletnie zimnym silniku) usunac nekajacy mnie od dluzszego czasu problem falowania obrotow i gasniecia silnika w sunnym na luzie. dzieki pomocy mojego brata po wyczyszczeniu przepustnicy autko wreszcie zaczelo trzymac obroty rowno, pali od kopa (bez gazu) no i ogolnie wydaje sie ze wszystko jest wporzadku zastanawiam sie tylko bo od kiedy przepustnica jest czysta na wolnych obrotach ma ok 1500 rpm i troche mu spadaja do 1100 rpm jak silnik sie nagrzeje i nie wiem czy jest wogole sens robienia czegos z tym a jesli tak to jak ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alex57 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 co sie dzieje teraz z autkiem? jezdzi? jakies mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=2vkxDzBCbH0 widać, że auto jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No ciekawe jest przyznam się... Ps. fajne są takie filmiki, pasowało by nasze wozy tak ponagrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 proszę bardzo http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0 Można by dodatkowy temat w NPT umieścić. Tylko przyspieszenia do maks 130 bym proponował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asmo666 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 na razie stoi i jeszcze postoi... wjechaly tytanowe talerzyki BC i sprezynki Tomei type A, teraz czeka na poprawe ustawienia walkow i mapy i bydzie wreszcie smigac :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 pięknie Ciekwe co z tego wyjdzie, moim skromnym zdaniem fajnym uzupełnieniem tego by była zmiana tych CAt Camsów na np. to co siedzi u mnie czyli Brian Crower 264, z dupnym wydechem i po bardzo powieszchownym strojeniu wyszło mi coś takiego: Do tego dodam że wolne obroty masz stabilne i już przy 2500obr.min masz tyle Nm co seryjne zdrowe N14 GTi w Maksie (4800obr.min) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asmo666 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Coobcio, powiem Ci ze na tych CatCamsach po zalozeniu sprezynek i talerzykow przestal chodzic jak mlockarnia i zaczal pracowac jak seria... wiec cicho i rowno . teraz tylko czekamy na termin na hamowni i auto jedzie na finalne (mam nadzieje) strojenie a Twoj wykres juz widzialem ale Ty to masz jakas hybryde to sie nie liczy (zarcik) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi