Gość Prezes Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 kto się zna na rzeczy i pomoże mi zidentyfikować przyczynę, mam P10 a w nim obroty silnika na luzie (przy ciepłym silniku) są na poziome 1500-2000 obrotów, czy ktoś zna prawdopodobną przyczynę ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 napisz coś więcej: jaki silnik, rocznik, czy benzyna z gazem czy bez czy diesel... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prezes Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witaj, silnik 1,6 16V , slx'95, HTB, kupiłem go w sierpniu zeszłego roku, od końca września jest na gazie i jeździ na nim bez problemów, a obroty świrują zarówno na benzynie, jak i na gazie, w sumie obroty silnika zaczęły mi już fiksować w zimie stopniowo zwiększały się miały 1000-1200 i wzwyż, a są momenty, że jest jak w książce 800 obrotów na luzie niezależnie od temperatury :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tronix50 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Musisz sprawdzić kody błędów,wtedy wykryjesz co jest przyczyną.Pozdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prezes Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Witam, czy to oznacza, że muszę go podłączyć gdzieś do komputera ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tronix50 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Na forum jest opisane w jaki sposób samemu możesz sprawdzić kody,zwierając na 2 sek. odpowiednie dwa punkty w złączu diagnostycznym, obok bezpieczników,kody także są podane,jeśli nadal jesteś zainteresowany to napisz na tronix50@wp.pl Troszke brakuje mi czasu ,ale postaram się dokładnie to opisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoLo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Na forum jest opisane w jaki sposób samemu możesz sprawdzić kody,zwierając na 2 sek. odpowiednie dwa punkty w złączu diagnostycznym, obok bezpieczników jakos nie moge wlasnie tego znalesc na forum :oops: HELP :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.