Gość Fidel24 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam Kolegów. Mam taki problem w moją Micrę wpakował się wczoraj koleś i efekt jest taki że klapa, zderzak i lampa jest do wymiany. Mam więc pytanie takie Czy do Micry K 11 z grudnia 2000, będzie pasować klapa bagażnika z wcześniejszego modelu, mam także pytanie o zderzak tylni czy będzie pasował zderzak z wcześniejszego modelu (np. ten z dużym otworem na tłumik). Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość predator_5 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Mam podobny problem, choć może nie aż takich gabarytów:) otóż pękła mi w trakcie otwierania bagażnika ta plastikowa część - nazwijmy to daszek nad rejestracją. Można to gdzieś znaleźć? Może ktoś przypadkiem ma? (Micra K11 1997 1.0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi