Gość Adam_Sz Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam ponownie ! Czy ktos z was montowal silowniki szyb elektrycznych w swoim aucie ? Ja mam zamiar cos takiego zakupic z allegro, chcialbym sie dowiedziec czy ktos probowal tego w K11 ? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Witam ponownie !Czy ktos z was montowal silowniki szyb elektrycznych w swoim aucie ? Ja mam zamiar cos takiego zakupic z allegro, chcialbym sie dowiedziec czy ktos probowal tego w K11 ? Dzieki Z uniwersalnymi nie mialem doczynienia, ale moze sprobowac dorwac oryginaly gdzies na szrocie. Strona znajomego Pewnie bedzie mniej problemow niz z uniwersalkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Dzis na TVN Turbo w programie "Samochód" opisywane bylo jak samodzielnie zamontowac sobie elektryczne podnosniki szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZWIERZAK Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Bułka z masłem co prawda miałem orginalne siłowniki :-))) Szkoda że przełączniki uniwersalne ( gdzie orginalnie zakładanos przełącznik do szyb w 1998 roku i czy może ktoś posiada takowe ??? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam_Sz Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Zdefiniuj 'Bułka z masłem' Na co trzeba uwazac itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Bułka z masłem co prawda miałem orginalne siłowniki :-))) Szkoda że przełączniki uniwersalne ( gdzie orginalnie zakładanos przełącznik do szyb w 1998 roku i czy może ktoś posiada takowe ??? ) Nie jestem pewien jak w 98', ale w 97' zakłądano w podłokietniki na drzwiach z przodu. Kierowca ma sterowanie obiema szybami, pasażer tylko swoją, dodatkowo kierowca może zablokować szybę pasażera.... Ja mam takowe ale nie oddam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam_Sz Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 juz zamowilem sobie zestaw http://www.allegro.pl/item101782431_szyby_..._przyciski.html ciekawe ile czasu zajmie mi jego montowanie :] :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.