Sebek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Witam wszystkich! Czy ktoś może wie ile kosztuje przepustnica do N15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 :shock: :shock: :shock: Oj majątek, słyszałem, że w ASO chcieli za to aż tu uwaga!!! 6 tyś. złotych polskich! :? Ale po co Tobie nowa przepustnica??? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Cena uzywki to okolo 400zl. A do jakiego silnika to potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ALLEGRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Potrzebujesz kompoletna przepustnice z przepływka, silniczkiem krokowym i czujniokiem połozenia przepustnicy czy tylko sam odlew? jak by co to mam taka i taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nie potrzebuje nowej ale chciałem tylko wiedzieć ile ona kosztuje bo podobno podnosi moc a ja mam silnik 1.4 75 KM ale skoro jest taka droga to nie opłaca się inwestować. Dziekuję wszystkim za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArekBi Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Panowie Napiszcie prosze - co to jest (i gdzie) ta PRZEPUSTNICA. Na postach dot. zużycia paliwa padła rada, aby "wyczyścić przepustnicę". prosze - może wiecie cos na ten temat? mam N15 '98 1,4ddm 87 kM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Silniki 1,4 i 1,6 z mocami od 75KM do 101KM miały takie same przepustnice gazu - Fi50mm. Nie tutaj szukaj mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiesiek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Coobcio, pewnie Sebek juz nie szuka mocy, bo watek zakonczyl sie w maju. ArekBi odgrzal dzisiaj kotleta A przepustnica znajduje sie pod filtrem powietrza (ta duza czarna puszka). Czyszczac mozez zdjac gore filtra, albo odkrecic go - trzyma sie na obejmie mocujaca go wlasnie do przepistnicy. Jezeli nie chcesz rozbierac na czesci pierwsze i czyscic recznie, to do czyszczenia kup spray i psiknij. Poszukaj informacji o tym jak ustawic pozniej obroty biegu jalowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A przepustnica znajduje sie pod filtrem paliwa (ta duza czarna puszka). raczej powietrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiesiek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 raczej powietrza... Jasne, glupi blad - juz poprawiam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcos26 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 polecam super efektywny srodek do czyszczenia przepustnicy:) firma KENT a nazwa ONE SHOT sam tym czyscilem w poprzednim aucie i efekt byl super a ile syfu tam siedzi jesli nikt nie czyscil. Duza puszka 500ml starcza na kilka czyszczen polecam sprawdzony produkt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArekBi Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 to się nazywa "mieć szyk" wszystkim dzięki [ Dodano: Pon 13 Lis, 2006 17:29 ] firma KENT a nazwa ONE SHOT potwierdzam !!! syfu siedzi masa, obroty przy wysprzęglaniu utrzymują się na poziomie 700 - 750/min polecam tę kurację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi