Gość zdzichufizyk Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Mam pytanie do uzytkowników Micry.Gdzie w progach można znależć otwory technologiczne do których mozna wprowadzić fluidol?Zakonserwowałem swój samochodzik a nie wiem gdzie te otwory -prosze o szybką odpowiedż i radę.Pozdrawiam wszystkich użytkowników Micry -wspaniałego autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 no myśle że tam gdzie mają je wszystkie auta.... odsuń tapicerke od progów wewnątrz auta i powinny być otwory pozaklejane czarnymi kółkami z tworzywa. przed konserwacją polecam wykręcenie foteli i maxymalnie duże odchylenie tej tapicerki - wtedy bedziesz mieć wieksze pole manewru podczas zalewania progów 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdzichufizyk Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dzieki za rade tak też mam zamiar uczynić choć trudno będzie z tą tapicerką.Jak sobie poradzę to dam znać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dzisiaj sprawdziłem i ciężko znaleść te otwory można było by wykręcić czujnik zamykania drzwi i byłby jeden a drugi przy zawiasach. Ale myśle ze LeXan ma racje wiec najpierw sprawdz pod tapicerką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdzichufizyk Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Konserwujcie progi to sie oplaca i wcale nie trudne.Wystarczy odpiac plastikowy zaczep z przodu przy progu,zdjac uszczelke progowa odsunac tapicerke i ma sie otwory jak na dloni.Sa oryginalnie pozaklejane tasma papierowa.Wcale nie trzeba odkrecac foteli.Cala czynnosc zajela mi 20 min a do kazdego progu wpryskalem 1 puszke fluidolu. I po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Zastanowie się może samemu zrobie sobie konserwacje progów Zobaczymy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.